Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha az Inmedio is bezár, hogy...

Ha az Inmedio is bezár, hogy fogjuk befizetni elektronikusan a számlákat? A Telenor üzletek is bezárnak valószínű. Nem akarom h majd a következő hónapban kikapcsolják a telefonomat. Nincs bankkártyám.

Figyelt kérdés
A mai Orbán rádióbeszélgetés alapján a posta és a Telenor üzletek bezárnak?Segítsetek mert izgulok ezen nagyon. Köszi

2021. márc. 5. 08:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Befizetheted a bankban a Telenor számlájára.
2021. márc. 5. 08:13
 2/17 A kérdező kommentje:
Nincs bankkártyám és szerintem a bankok is bezárnak és azt sem tudom melyik banknál kell...
2021. márc. 5. 08:15
 3/17 A kérdező kommentje:
vélemény??
2021. márc. 5. 08:18
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

A bankok nem zárnak be.

[link]

A számlaszám rajta van a számlalevélen, itt azonosíthatod, melyik banké:

[link]

2021. márc. 5. 08:22
 5/17 anonim ***** válasza:
86%

Hehe :D https://www.youtube.com/watch?v=kSwnatqhKog

Bankok nem zárnak be, telenor bolt sem fog bezárni, ahol be tudod fizetni készpénzzel is. Akár bankban, akár a boltban. Csak bankkártyád nincs vagy bankszámlád sem?

2021. márc. 5. 08:29
 6/17 A kérdező kommentje:

HEHE :D Értem a célzást :D

Ilyen ember vagyok, hogy ami izgat, amitől tartok, annak uténa járok addig, amíg normális választ nem kapok, és azt hiszem ez jól van így :P :D :P ;)

Bankszámlám sincs, de emiatt még be tudom fizetni a fent említett módokon. Köszi :D

"Akár a boltban"

Akkor ez azt jelenti, hogy az Inmedio nem is biztos h bezár?

A ma reggeli rádióinterjúban azt mondta Orbán, hogy aminek működni kell, azok maradnak (most hallgattam vissza)

Vélemény? :)

2021. márc. 5. 08:36
 7/17 anonim ***** válasza:
80%

A boltbant a telenor boltbanra gondoltam. Egyébként tegnap is le lett írva többször is az összes kérdésedre, meg ma is le lett már írva. A bankban is be tudod fizetni és a telenor boltban is be tudod fizetni. Nem csak a szutyok immedioban lehet számlát befizetni.

Kaptál normális választ többször is már.

2021. márc. 5. 08:39
 8/17 anonim ***** válasza:
80%
Bank, posta nyitva lesz.
2021. márc. 5. 08:58
 9/17 anonim ***** válasza:
Megnyugodhatsz barátom, az újságosok nyitva lehetnek, úgyhogy mehetsz az immedioba számlát befizetni szerencsére.
2021. márc. 5. 12:43
 10/17 A kérdező kommentje:

Jaj de jó, köszi nagyon, hogy szóltál. :)

Jól van akkor. Posta lesz, Inmedio lesz, a számlákat minden formában tudom fizetni, enni innivaló lesz :D Sétálni, kirándulni lehet menni. :) Persze maszkban, másfél méterre egymástól... :D

Úgyhogy ezt a 2 hetet fél lábon is kibírjuk, nem kell tőle tartani. :D

2021. márc. 5. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!