Ha az Inmedio is bezár, hogy fogjuk befizetni elektronikusan a számlákat? A Telenor üzletek is bezárnak valószínű. Nem akarom h majd a következő hónapban kikapcsolják a telefonomat. Nincs bankkártyám.
Hehe :D https://www.youtube.com/watch?v=kSwnatqhKog
Bankok nem zárnak be, telenor bolt sem fog bezárni, ahol be tudod fizetni készpénzzel is. Akár bankban, akár a boltban. Csak bankkártyád nincs vagy bankszámlád sem?
HEHE :D Értem a célzást :D
Ilyen ember vagyok, hogy ami izgat, amitől tartok, annak uténa járok addig, amíg normális választ nem kapok, és azt hiszem ez jól van így :P :D :P ;)
Bankszámlám sincs, de emiatt még be tudom fizetni a fent említett módokon. Köszi :D
"Akár a boltban"
Akkor ez azt jelenti, hogy az Inmedio nem is biztos h bezár?
A ma reggeli rádióinterjúban azt mondta Orbán, hogy aminek működni kell, azok maradnak (most hallgattam vissza)
Vélemény? :)
A boltbant a telenor boltbanra gondoltam. Egyébként tegnap is le lett írva többször is az összes kérdésedre, meg ma is le lett már írva. A bankban is be tudod fizetni és a telenor boltban is be tudod fizetni. Nem csak a szutyok immedioban lehet számlát befizetni.
Kaptál normális választ többször is már.
Jaj de jó, köszi nagyon, hogy szóltál. :)
Jól van akkor. Posta lesz, Inmedio lesz, a számlákat minden formában tudom fizetni, enni innivaló lesz :D Sétálni, kirándulni lehet menni. :) Persze maszkban, másfél méterre egymástól... :D
Úgyhogy ezt a 2 hetet fél lábon is kibírjuk, nem kell tőle tartani. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!