Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A pontgyűjtés az egy átverés?

A pontgyűjtés az egy átverés?

Figyelt kérdés
Szokott lenni ilyen pontgyűjtő akció és résztvettem már 2őn is, ilyen hatalmas 70-80% leárazások szoktak lenni most épp konyhai késekre pl 20 000 Ft helyett csak 2 400Ftért. Most vegyük az előbbi példámat, hogy tényleg eredetileg 20 ezer forintba kerül az a kés amit 2 400 ért adnak ? Vagy eredetileg is 2 400 forintba kerül csak hogy többen vásároljanak ott ezért ráírják azt az "eredeti" horribilis összeget?

2021. ápr. 3. 20:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Várjatok!!! Azt elfelejtettem hogy ma vásároltam 2 ezer forintért és kérni szerettem volna 2 db pontot erre odavágott a nő elém egy egész kis gurigával.... 53 db volt rajta.....
2021. ápr. 3. 22:03
 12/16 anonim ***** válasza:
18%
A pontgyűjtő akcióban valószínűleg a nagy márka jelzésével ellátott, átcímkézett bóvlit kapsz. Gondoljunk bele, hogy a Fila táskákról mi a magyarok véleménye. Hogy egy bóvli kínai fos. Pedig egyébként nem rossz és nem is olcsó márka.
2021. ápr. 3. 23:24
 13/16 anonim ***** válasza:
16%
Egyébként nem tudom megfigyeltétek-e már, de az ilyen akciókban legtöbbször nagyon egzotikusnak hangzó nevű, de az átlag ember által azelőtt sohasem hallott termékek vannak. Nem emlékszem, hogy például Tefal edénykészlet lett volna bármikor is pontgyűjtő akcióban. Biztos valami pszichológus kiszámolta, hogyha a vásárló meglátja, hogy Vileroy Boch (vagy mi) a márkája, akkor elhiszi, hogy csúcsminőség amit kap. Meg a szomszédnak is mennyivel jobb elmesélni, minthogy ikeás dolgokat vett. Egyébként ezen kívül 3 másik késmárkát nem tudna felsorolni.
2021. ápr. 3. 23:28
 14/16 anonim ***** válasza:
77%

13, Villeroy and Boch egy elég nagy márka, aki minőségi konyhacuccokat tart otthon az ismeri. És ha 2. osztályú cucc a késkészlet, akkor is megéri, mivel kb dobálják a matricákat, nem smucigoskodnak vele.

Tefal Tescoban volt jó pár éve.

2021. ápr. 4. 00:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Annak éri meg, aki a pontgyűjtéstől függetlenül is ugyanott, ugyanannyit vásárol. Én pl mindig a sparba járok, mert az esik útba hazafelé, és 2500 a kenyérvàgóért nem volt pénz. Mindenképpen kellett volna vennem úgyis, úgyhogy nekem jó volt.
2021. ápr. 4. 07:49
 16/16 anonim ***** válasza:
77%
13, rosszul emlékszel, Tefal többször is volt a sparban, pl.
2021. ápr. 4. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!