A pontgyűjtés az egy átverés?
Rossz oldalról közelíted meg a dolgot.
Ez reklám az adott kés gyártó cégnek? Igen. A Spar önként reklámoz? Nem...
"Most vegyük az előbbi példámat, hogy tényleg eredetileg 20 ezer forintba kerül az a kés amit 2 400 ért adnak ? "
Általában igen. Az üzlet nekik pedig az rajta, hogy mire összegyűjtöd a pontokat, addigra már eleve több hasznuk van rajtad, mint amennyivel olcsóbban te hozzájutsz az ajándék termékhez. Vagy olyan is előfordul, hogy amit te olcsón megkapsz a pontokkal, az valami amibőp rajtuk maradt egy csomó, és így igyekeznek megszabadulni tőle.
"Vagy eredetileg is 2 400 forintba kerül csak hogy többen vásároljanak ott ezért ráírják azt az "eredeti" horribilis összeget?"
Biztos van ilyenre is példa. Bár ilyet konkrétan nem pontgyűjtésnél, hanem fekete pénteki akciónál figyeltem meg, hogy X terméket előtte adták 5999-ért, az akció keretében pedig ráírták hogy 8999 helyett most csak 5999...
Én mindig "gyűjtöm" a pontokat, de sosem vásárolok többet csak azért, hogy meglegyen a pont.
Megveszem, ami kell, és a pénztárnál megkapom a "bónuszokat" ha jár.
De ha számomra érdektelen terméket akarnak rám sózni, azt sosem véltom be, akármennyire is olcsóbban adják.
Azok a kések soha nem a huszonezresek, hanem arra hasonlító olcsóbb verziók, amiket direkt erre a c3lra gyárt a nevezett márkacég.
Pqr hete volt erről szó egy nemet fogyasztóv3delmi műsorban.
3005 forintos bevásárlásra a csaj múltkor vagy 20 matricát adott, mert az előttem lévőnek nem kellett...szóval nem kell annyit költeni
Én vagy 10-12 éve vettem wmf késeket a sparban, azóta sincs semmi bajuk, és egy 2. osztályú széria a villeroy és boch-tól még mindig 10x jobb, mint egy noname vacak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!