CBA Berndes kések jók?
Van a CBA-ban szakácskés pontgyűjtő akció.
Érdemes venni ilyen kést? Konkrétan a 200mm nagy szakácskés érdekelne. Berndes márka, 15990Ft helyett 2799Ft.
Vettem már nagyon jó 5 csillagos kést hasonló akcióban, ha ez is ilyen jó akkor ajándék ennyiért. Nem ismerem ezt a márkát. Olvastam korábban a Match akciózta. Van tapasztalat?
Súlyra megszokható, kicsi kisebb a nyele, mint az 5 csillagos késemnek. Emiatt a súlyozása kicsit furcsa, de megszokható.
De mint a borotva, nagyon éles. Egyenlőre. Ha pár évet kibír otthoni használattal, akkor megéri a 2800Ft-ot.
(Leírtam, ha más is idetévedne.)
Miért lenne a CBA-ban pontokért kapható rosszabb, mint az eredeti? Magyarul ugyanaz.
Nem értem a logikát, hogy menjek el egy Berndes boltba. A 16k huf kés most 2,8k huf és ugyanaz -gondolom.
Szerintem különbség nincs a bolti és a CBA-s között. De izlés és igény kérdése. Én lassan egy éve hasznàlom a szettet, igaz, 4-6 hónap után veszt az éléből, de hàt azért van hozzá a "késfenő". Na meg egy jó pasi a hàztartàsban, aki megfenje ;)
Ha valaki nem drága és professzionàlis késekre vàgyik, de nem is a legolcsóbbat szeretné, annak ajànlom. Nem örök életű, de az talán nem is baj. Nekem a súlyàval sincs semmi bajom. Én nagyon szeretem hasznàlni minden darabjàt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!