Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kik veszik meg ezt a brutális...

Kik veszik meg ezt a brutális mennyiségű ingatlant? A Balatonnál konkrétan az összes omladozó viskót is tömegével vásárolják fel az emberek

Figyelt kérdés

2021. márc. 30. 12:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
¯\_(ツ)_/¯
2021. márc. 30. 14:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Igazából #10-re szerintem az a válasz, hogy nem az egész ország van anyagi helyzetében a nyugati országok mögött, legalábbis nem ennyivel... és amióta a jelenlegi kormány van nyílik az olló a társadalom felső és alsó rétegei között. Az mondjuk szerintem nem igaz, hogy NER-közelinek kell lenni ehhez, de egyszerűen csak egy pesti informatikus és egy szabolcsi betanított munkás olyan távolra kerültek már egymástól anyagiakban, mintha nem is ugyanabban az országban élnének. Na, hát a füredi apartman az előbbieknek van.
2021. márc. 30. 15:02
 13/15 anonim ***** válasza:
A Balatonnal az a baj, hogy a magyar társadalomban (és főleg a budapestieknél) egy fajta kultikus szintre emelkedett, mint a paprikás krumpli, kalocsai minta meg a Csepel kerékpár: ha nem tapasztaltad őket, nem vagy igazi magyar. Most már ez az őrület kezd fokozódni hogy ha nem posztolsz minden évben egy Balatonos Facebook bejegyzést vagy épp nincs ingatlanod a Balatonnál, akkor nem lehetsz igazi magyar. Ezt mondjuk pont az ős Balaton-mentiek nem értik, de nem - nem hiszem, hogy a járvány végével ez a láz elhalna. A vásárlók Balatonnal kapcsolatos érzelmei lehet, hogy lufik, de a piaci igény nem feltétlenül az. Ráadásul egy kicsit az osztrákokban és németekben is megvan ez a Balaton-kultusz, ők is ismerik a helyet, még ha nincs is olyan jelentősége, mint nálunk.
2021. márc. 30. 16:44
 14/15 anonim ***** válasza:
#13: az nem lehet, hogy egyszerűen csak jó hely a Balaton? Legalábbis elég jó ahhoz, hogy ne érje meg minden nyaraláshoz 8 órát autózni a tengerig. Én egyáltalán nem vagyok magyarkodó, nincs bennem semmi pátoszos képzelgés a Balaton fenköltségéről, egyszerűen csak szeretek oda járni, szeretem a tájat, a strandokat, a lángost... minden évben sétálunk egyet a Tihanyi Apátságnál, de még mindig nem sikerült megunni, olyan gyönyörű onnan a látkép. Meg persze szeretem, hogy mindez 1.5-2 óra autózásra van Budapesttől. Miért lenne ez lufi?
2021. márc. 30. 17:06
 15/15 A kérdező kommentje:
nem az utóbbi évekről beszélek, hanem az utóbbi hónapokról. Konkrétan az utolsó üres sarokra is többemeletes társasházakat húznak fel a befektetők. Egy ilyen a fél város korábbi apartmanmennyiségét lefedi és ezekből jópár épül egyszerre
2021. márc. 30. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!