Miből és hogyan lehet ma megélni Magyarországon?
Huszonéves diplomás ámbár semmire se jó grafikus diplomával rendelkező nő azaz én kérdezem.
Nőként eleve ilyen területen hátrányból indulok férfiakkal szemben, legalábbis eddigi tapasztalataim alapján, amik állásinterjúkból állnak leginkább...
Mi az a szakma esetleg, ami gyorsan elvégezhető fél év - 1 év között kb tehát néhány hónap és biztos álláshoz juthatnék vele?
Azért nem szánnék rá még éveket tanulásra, mivel a családom sem áll úgy anyagilag, hogy a végtelenségig eltartsanak.
Vagy esetleg tudnátok mondani valami biztos bevételi forrást?
Vállalkozásba belefogjak? Bár nincs sok ötletem hozzá, tapasztalatom meg végképp semmi...
A legtöbb árufeltöltő pozícióra meg ugye férfiakat keresnek, meg betanított munkára is... ilyenekre már eleve felesleges beadnom a jelentkezésemet.
Úgy tudom 2021 től minden OKJ képzést kihúztak 2 évesre, a néhány hónapos bolti eladói stb képzést is sajnos...
Szóval szívesen fogadnám ötleteiteket, ha esetleg valakinek nagyobb tapasztalata van ebben :D
Te nem nagyon értesz ehhez a területhez, mert a coach nem is adhat tanácsot (pláne kioktatást nem).
Mások pokla a paradicsomod - nos ezt mondhatjuk úgy is, hogy hivatásod segíteni másoknak.
Mert az orvosok mennyországa a betegségek és szenvedés birodalma, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!