Magyarországon miért tabutéma hogy tehermentes ingatlan nélkül nem lehet megélni a fizetésből?
Figyelt kérdés
2017. aug. 29. 18:31
1/12 anonim válasza:
Egyrészt tévedsz, mikor azt állítod, hogy tabu téma, másrészt ez így nem is igaz.
2/12 anonim válasza:
Mi? Nem értem, mit akarsz mondani ezzel.
3/12 anonim válasza:
340ezer a fizum, a feleségemé 230ezer. 110ezerért bérlünk két szobás lakást Budapesten. Köszönjük, jól megélünk, máris megcáfoltam a kérdésed.
4/12 anonim válasza:
De ha nem lenne ott a feleséged, akkor ehhez az élet színvonalhoz 570 ezret kéne hogy keressél, amit nyilván nem keresel meg..
5/12 anonim válasza:
Akkor szobát bérelnék 50-60ezerért, és fele ennyi lenne a kajapénz pl.
6/12 anonim válasza:
Balázs, ha tabu lenne, akkor nem írhatnál ki róla 7-8 kérdést hetente. Másrészt téged ez német drogosként nem is érint!
7/12 anonim válasza:
Rengetegen megélnek tehermentes ingatlan nélkül, micsoda hülyeség ez már megint.
8/12 anonim válasza:
Én nem élek meg nélküle, de nekem van, úgyhogy innentől nem érdekel, hogy más hogy él meg nélküle :P
9/12 anonim válasza:
Én megélek nélküle, nettó 340-et keresek, összesen 80-90be kerül az albim.
24/N
10/12 A kérdező kommentje:
üdv Magyarországon, ahol ha kiírsz egy ilyen kérdést, jönnek a jól kereső informatikusok és széttrollkodják a kérdéséedet.
Elmebeteg, pszichopata nép.
2017. aug. 30. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!