Ismertek olyan embert, aki tehermentes budapesti ingatlanra adna hitelt/befektetne hosszabb távra?
Szerintem ha van is ilyen akinek van szabadon mozdítható nagyobb összege, az nem errefelé (gyakorin) jár. Ráadásul ha befektetés, akkor neki is meg kell hogy érje, tehát kamatot (és nem is keveset) tuti hogy fog érte kérni. Ahhoz, hogy lássa, megéri a befektetés és te folyamatosan fogsz tudni fizetni, akkor ugyanúgy látni akarja hogy milyen jövedelmed van, mint egy bank.
Viszont azt is meg kell gondolnod, hogy aki tisztességes befektető, az nem ilyenben utazik, akik erre kaphatóak lennének, azoknál nagy a rizikó, hogy érdekeltek legyenek, hogy bukd a lakást és megkaparintsák... Ha meg nem fizetsz, a bank mégsem küld rád "barátságos" behajtókat.
Robogóra... Gondolom nem 100e forint kéne a kérdezőnek, hanem inkább több millió.
Bár így, hogy semmit nem ír nem fognak tolongani a befektetők.
Ilyen banki kamatok mellett nem értem, hogy miért nem banktól kérsz?!? A magánszemélyek biztosan magasabb kamatra adják és kegyetlenebbül kipakolnak, ha baj van. (ráadásul ha valaki ezt üzletszerűen csinálja, az magánszemélyként nem is törvényes.)
INkább bank...
5ös
hogy is adnál ingatlanra kölcsön? Adott esetben, ki se költözne és még én kerülnék a sittre uzsoráért. Olyanra adnék, amit el lehet hozni, nincs regisztrálva és ha nem fizet el tudom adni. No ilyen csak egy van, a robogó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!