Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A bitcoin ara ev vegere...

A bitcoin ara ev vegere tenyleg meg x5-6 ozodhat?

Figyelt kérdés
Ugyebar az zajlik most mint 2017 ben, amikor az arfolyam 20000 dollarog felment. Az akkor marcius december kozott 5-6x es emelkedes volt. Szerintetek is ez lesz iden?

2021. márc. 28. 07:18
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Nem mondtam hogy barki is penzugyi analfabeta lenne, csak azt hogyha tudod mi a bitcoin hogyan mukodik, ismered az emberi psichologiat, tudod mi az a stock to flow, ismered a penz tortenetet stb stb akkor eleg valoszinu hogy latni fogod hogy miert 4 evesek a ciklusok, miert fog hosszu tavon mindig noni az erteke. Megvan a jol ismert kozgazdasz story arrol hogy afrikaba kelle cipot arulni? Hat az hogy egy kotabla cikkjeit hasznaltak penzkent tobb torzsbe is?

Nem azt mondom h vegyel bitcoint, azt mondom hogy tanulj meg minel tobb dolgot foleg a bitcoinmal kapcsolatosan es lehet hogy penzt is keresel majd vele...

2021. ápr. 1. 11:36
 22/33 anonim ***** válasza:

Keves kérdező, attól hogy elkezdesz sorolgatni random gazdasági fogalmakat, még nem lesz igazad. Ha tényleg akkora gazdasági szakember lennél, mint aminek hiszed magad, nem írnál itt ilyen dolgokat. "A bitcoin ara ev vegere tenyleg meg x5-6 ozodhat?" - a te kérdésedet idéztem. Ha tényleg akkora király befektető lennél, nem a gyakorin kérdezgetnél iyleneket. Egyébként milyen négy éves ciklusokról beszélsz? Egyszer volt a btc történetében egy négy éves ciklus 2014-2018 között. Az már most látszik, hogy 2018-2022 nem lesz (és én veled ellentétben nem a jövőt jósolgatom meg, hanem a "ciklus" első felének tényadatait néztem meg)

"es lehet hogy penzt is keresel majd vele..." Az előbb egy kockázat nélküli, biztos befektetés volt a bitcoin (szerinted) hosszú távon. Akkor miért LEHET, hogy fogok vele keresni? Mért nem biztos?

2021. ápr. 1. 11:59
 23/33 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező ezek már csak trollok s a szavaidat forgatják ki
2021. ápr. 1. 12:10
 24/33 A kérdező kommentje:
Nem baj ev vegen ujra kommentalok majd, es 4 ev mulva ev vegen megint :) a 2017 es kommentjeim is megvannak meg, ezek is meglesznek :)
2021. ápr. 1. 12:18
 25/33 anonim ***** válasza:
Látom kérdező kifogytak az érvek, és érdemben nem tudsz reagálni. Nem baj, menjél csak álmodozni hogy a nem létező pénzedet mibe fogod majd fektetni.
2021. ápr. 1. 12:22
 26/33 anonim ***** válasza:
0%
Trollkodasra nem is kell reagalni
2021. ápr. 1. 12:27
 27/33 anonim ***** válasza:
Nem én vagyok troll. A kérdező előadta, hogy mekkora bitcoin szakértő, meg hogy mekkora gazdaságtani ismeretei vannak, aztán a gyakoriról akarja megtudni a bitcoin év végi árfolyamát.
2021. ápr. 1. 14:46
 28/33 anonim ***** válasza:
25%
Masok véleményére kíváncsi. Ép ettől lett szakerto mert többet tud az esztelen lepontozasnal.
2021. ápr. 1. 15:07
 29/33 anonim ***** válasza:
27: sztem engedd el, úgyse értik mi a baj ezzel az egésszel, hadd rakja minden zsetonját btcbe ha erről van meggyőződve.
2021. ápr. 1. 16:18
 30/33 anonim ***** válasza:

"Masok véleményére kíváncsi. Ép ettől lett szakerto mert többet tud az esztelen lepontozasnal."

A szakértő a tények ismeretétől lesz szakértő, nem random gyakoris felhasználók véleményétől. Politikai szakértő sem úgy lesz valaki, hogy megkérdez az utcán 30 embert, hogy kire szavaz és miért.

2021. ápr. 1. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!