Ha hozzáférek egy bitcoin összeghez, amit nem én vettem és átrakom a saját tárcámba, az legális?
Hat ez lopas, teljesen illegalis :), es mivel a bitcoin halozaton minden publikus ezert hacsak nem sikerul valakit bepaliznod utana szemelyesen akkor eladni se fogod tudni ugy hogy utana ne kossek a nevedhez. Ha monerot vagy zcasht lopnal akkor nem volna hasonlo problemad.
Ja, amugy meg van par opcio, a coin mixerek, amivel az illegalis bitcoinod sokkal durvabban illegalis bitcoinra tudod mosni :)) de hat ki az az ostoba aki olyan bitcoinra cserelne el a "csak" lopott bitcoinjat amire verdij van kituzve es kb minden orszagban nyomoznak utana?
Hogy lenne már legális a lopás??
Amúgy ha milliókról van szó hülye vagy ha még nem loptad el ha meg tudod tenni. Tannulj a kormánytól, amit tudsz lopj el
1. lopd el
2. várd meg amíg elkészül a btc-xmr atomic swap
3. váltsd át xmr-re és add el dollárért, mielőtt kitiltják az exchange-ekről a monerot
4. veregsd magad vállon
Etikailag nyilván csúnya dolog, de mivel a törvény keze nem nagyon ér ki a Kriptó világig, ezért jogi következménye nagy eséllyel nem lesz belőle. Főleg ha titkosba csinálod pl Monéróval mint ahogy előttem írták. Csak elég kellemetlen lesz amikor megkérdezik, hogy honnan van ez a pénz.
"Ja hát elloptam pár bitcoint."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!