A bitcoin ara ev vegere tenyleg meg x5-6 ozodhat?
"mindenféle "alap" nélküli, azaz nincs mögötte se valami, ami profitot termel,"
Tévedés
A kérdező hozzászólásaiból látszik, hogy nem komoly a kérdés, hanem azt várja, hogy bólogassunk neki és mondjuk hogy persze vegyél jó sok bitcoint.
Akinek van bármiféle pénzügyi alapismerete tudja, hogy a befektetéseknél a kockázat meg a hozam együtt jár. Utólag könnyű az észt osztani, hogy a bitcoin, meg a tesla és apple részvény mekkorát ment. Vannak, akik a befeketett pénzüket megezerszerezték, ezt láttatja a közösségi média. Azt nem, hogy az ezerből 999 befektetésben meg mindent bukta. És azt az 1-et nem mi meg a kérdező fogja megtalálni, max. szerencséje lesz és pont bejön.
Hát igen ha én sose adtam volna el csak mikor vettem akkor vettem volna akkor most több pénzem lenne.
Ugyanakkor Ettől függetlenül azt ajánlják hogy csak annyi pénzt tegyünk bele amennyi nem dönti romba az életünket ha élvezik.
#16: 2018 és 2019 között egy éven át folyamatosan esett az árfolyam (kisebb ingadozást leszámítva) és egy év alatt kevesebb mint ötödére esett vissza. Honnan tudod hogy jövő héttől nem ugyanez lesz?
Egyébként kedves kérdező, azt mondd el nekem, hogyha ez ilyen tuti befektetés, meg hosszú távon biztos is, miért vesznek mégis sokan inkább részvényt, fektetnek ingatlanba vagy államkötvénybe, vagy bármi másba? Rajtad kívül mindnki pénzügyi analfabéta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!