Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A különböző plazmaadó helyekne...

A különböző plazmaadó helyeknek van egy közös adatbázisa, hogy kiszűrjék ki az aki évi 45-nél többször adna plazmát? Mert ha nincs akkor több helyre járva kb dupla annyit lehetne keresni...

Figyelt kérdés
Most az egészségügyi vonzatától tekintsünk el, én csak a pénzügyi részére vagyok kíváncsi.

2021. márc. 24. 23:02
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Persze, nem fogsz tudni a maximumnál többször menni szerencsére.
2021. márc. 24. 23:10
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
Mindenhol kérik a taj számodat (e nélkül szóba se állnak veled). Az alapján egyértműen be vagy azonosítva.
2021. márc. 25. 06:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem, nincs közös adatbázis. Megkérdeztem tőlük.

Viszont jó lenne, ha foglalkoznál az egészségügyi vonzatával is, mert nem véletlenül van kitalálva az a max. 45 alkalom évente.

Van olyan ismerősöm, aki ezt ki is játszotta az anyagiak miatt. Több helyre is járt egyszerre, hogy még azt a három napot se kelljen kivárni a két plazmaadás között. Már most nem jár sehova csak az orvoshoz, mert kicsinálta magát teljesen. Egy roncs ember lett.

De hát aki hülye...

2021. márc. 31. 22:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Őszintén érdekel hogy mi baja lett. Tudom hogy nem véletlenül van kitalálva, bár azt is tudom hogy nézik a fő értékeket és nem engednek adni ha bármelyik érték csökken.
2021. ápr. 1. 17:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Amennyire én tudom, teljesen felborult a vérképe, és rengeteg gyógyszerrel próbálják helyreállítani. Tiszta csillagok háborúja. Az immunrendszere is legyengült rendesen. Azóta tiszta beteges, mindig van valami baja. Alig mozdul ki a házból.

Részleteket nem tudok, mert nem dicsekszik vele, én meg nem faggatom. De azt látom, hogy elég szarul néz ki.

Arra, amit írtál:

Csak a fehérje szintet nézik minden alkalommal, a fő értékeket nem. Azokat csak minden 15. alkalommal nézik, de hogy pontosan mit, azt nem tudom. Annyit tudok, hogy az nem számít nagy vérképnek. Ez a szerencsétlen is ezért tudta magát lenullázni, mert ilyen sokára derül ki, ha valami nincs rendben. Már úgy értem, ha valaki túlzásba viszi.

2021. ápr. 1. 22:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Bemásolom, amit egy másik kérdéshez írtam:

100% hogy nem ellenőrzik. A Plazmacenterbe járok, beszéltem a dolgozókkal, mesélte valaki, aki 2 PCben is dolgozik, hogy reggel volt egy ember, aki leadta, utána ugyan őt látta délután egy másik városban levő Plazmacenterben, persze szólt is egyből aztán valahonnan ki lett rakva a plazmaadó, de biztos, hogy nem először csinálta. Ugyan az a cég, de külön városban és ők sem látnak át a másikra, nagyobb városokban, ahol ráadásul más más cégek vannak még jobban kizárt. Egyik helyen a jobból, máshol a balból adták :) Persze ez nagyon nem egészséges, mesélték, hogy amikor ezek a dolgok kiderülnek akkor azért derülnek ki, mert az embereket a recepción szó szerint fel kell mosni. Utolsó előtti voltam.

2021. ápr. 19. 09:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha ez tényleg így működik, az orbitális nagy probéma és remélem mihamarabb lesz törvényi szabályozás erre.
2021. ápr. 19. 09:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Keringesi zavarok kialakulgatnak a plazmaadas miatt? 3-4 naponta adtam az elmult ket honapvan, es egy hete bokaödemam van, ami nem akar elmulni. Leget hogy a plazmazas miatt van? Csak az egyik karombol tudok adni, a masikat nem aljalmasitottak.
2021. jún. 23. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!