Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Be tudnak a nevemben jelenteni...

Be tudnak a nevemben jelenteni mást foglalkoztatni?

Figyelt kérdés

A minap kaptam egy sms-t amiben az áll.

Ön foglalkoztatás bejelentést tett 2021.02.19-én 09:46:17kor. (megjegyzem én békés álmomat aludtam ekkor.)

Van regisztrációs szám is de a ég világon semmit se tudok kezdeni vele.Nem lehet rákeresni.

A vége meg ez.

Bejelentést okostelefonon is megtehet, info www.nisz.hu/efo

Nos itt küldtem egy levelet nekik és elküldtek a faszba... Kérdem én ha tudják a telefonszámomat és arról írtam nekik meg emailomrol akkor mi a francnak küldtek el. Ki a f@szom jelentett be mit és miért a én nevemben?

Utána lehet járni?

2021. márc. 22. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:
persze ügyfélkapu
2021. márc. 22. 14:04
 2/4 A kérdező kommentje:
BEléptem e-személyivel ügyfélkapuba de ott csak azt láttam hogy a cégek engem jelentettek be azt hogy én kit vagy mit azt nem
2021. márc. 22. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem kérek, néhány annyiban.

A 1819 nav szám müködik rendesen és hangfelvételes.

Az első tömör mondatodban mondd ki világosan, hogy ezt a téves értesítést szertenéd korrigálni.

2021. márc. 24. 14:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Majd megprobalom mert bosszant hogy valaki a nevembe jelent be munkasokat.
2021. márc. 28. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!