Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogyha mar 10 eve...

Mit tegyek hogyha mar 10 eve nincs munkam?

Figyelt kérdés

Kb. 20 eves korom ota probalkozok sikertelenul. Tanultam 2 szakmat is de mindig ott akadok el hogy elkuldom az oneletrajzomat es ennyi. Utana se telefon se email se reakcio a cegektol. Rengetek alkalmi raktaros es egyeb fizikai munkam volt meg gyari munka ahol semmo elorelepes nincs, de normalis szakmabeli allasra mai napig nem vettek fel.

Megjartam mindent a hvg allasborzeket a munkanelkuli hivatalt de semmi megoldas.

Egyszeruen azzal utasitottak el mindig hogy nincs tapasztalatom es kezdoket nem alkalmaznak.

2021. márc. 16. 17:46
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Csak angol.
2021. márc. 17. 15:45
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a logisztikaban van potencia, en sok allast szoktam latni, 10 ev alatt mar egy plusz nyelvet tokeletesen megtanulhattal volna-en a helyedben mindenkepp valami ilyen fele onkepzesben gondolkodnek hogy a kovetkezo tiz ev vegen ne megint ezen az oldalon vegezd.
2021. márc. 17. 15:54
 23/25 anonim ***** válasza:

Ismerem az érzést, sajnos én is voltam munkanélkülin.

Érdekes módon pár hónap alatt találtam megfelelő munkát.

Ha neked már 10 éve nem sikerül, akkor valami nagy gáz van az elképzeléseiddel és az elvárásaiddal.

2021. márc. 23. 08:39
 24/25 A kérdező kommentje:
23as: mi a vegzettseged?
2021. márc. 23. 10:29
 25/25 anonim ***** válasza:
Nézd az Easy Germant angol felirattal! Az angol tök jó, de a némettel együtt még jobb.
2021. jún. 16. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!