Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogyha mar 10 eve...

Mit tegyek hogyha mar 10 eve nincs munkam?

Figyelt kérdés

Kb. 20 eves korom ota probalkozok sikertelenul. Tanultam 2 szakmat is de mindig ott akadok el hogy elkuldom az oneletrajzomat es ennyi. Utana se telefon se email se reakcio a cegektol. Rengetek alkalmi raktaros es egyeb fizikai munkam volt meg gyari munka ahol semmo elorelepes nincs, de normalis szakmabeli allasra mai napig nem vettek fel.

Megjartam mindent a hvg allasborzeket a munkanelkuli hivatalt de semmi megoldas.

Egyszeruen azzal utasitottak el mindig hogy nincs tapasztalatom es kezdoket nem alkalmaznak.

2021. márc. 16. 17:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Felajánlom ugyanazt, amit a #10
2021. márc. 16. 20:51
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Újra és újra kiírja ezt a kérdését bizonyos időközönként, de sosem lehet vele dűlőre jutni. Tekintve hogy még a 8 elemis félanalfabéták is találnak munkát ha nagyon akarnak, és nem csak közmunkát, gyanítható hogy valami gubanc a kérdeőnél van.
2021. márc. 16. 20:56
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Aztan kiderul, hogy egy vegtagja sincs.
2021. márc. 16. 21:17
 14/25 A kérdező kommentje:
Én nem írom ki ugyanazt ugyanis 2 kérdésem ez itt. Fentebb írtam hogy dolgoztam elég sok helyen tehát munkát találok. A szakmámba nem akarnak alkalmazni amit tanultam.
2021. márc. 16. 21:23
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Ismételni tudom, amit a 10ben írtam. Ingyen, és bérmentve.
2021. márc. 16. 22:06
 16/25 anonim ***** válasza:
79%

Jajj 15-ös nagyon naív vagy, bár kedves, segítőkész is. A kérdező célja az önsajnáltatás és a sült galambra várakozás, tényleges segítség az ilyeneknek nem kell, mert a végén még el kell menni dolgozni.

De majd ha anyuka meg apuka akik most eltartják meghalnak 10-20 év múlva, akkor kénytelen lesz gyári munkát is elvállalni, ha nem akar éhenhalni. Az ilyenekből lesznek a csövesek...

2021. márc. 16. 22:26
 17/25 A kérdező kommentje:
16:os. Te ki vagy? Hogy igy ismered az embereket? Irtam hogy ez a második kerdesem. Ha nem tudsz válaszolni minek irsz? Ennyire buta vagy?
2021. márc. 16. 22:53
 18/25 A kérdező kommentje:
És ha tudnál olvasni 16-os akkor olvastad volna hogy voltam gyárban meg raktárakban. Csak nincs elorelepesi lehetőség es a szakmamban szeretnek doogozni.
2021. márc. 16. 22:54
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, de nem vagyok túl empatikus, rajta vagyok a spektrumon egy cseppet. Viszont munkakeresésben jó vagyok és szeretek problémákat megoldani.

Nekem nem reagàltál, kérdező.

2021. márc. 17. 00:04
 20/25 anonim ***** válasza:
Logisztikahoz pl beszelsz nyelveket? Legalább egy angol meg egy kozep nemet?
2021. márc. 17. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!