Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mibe fektessem a pénzem?

Mibe fektessem a pénzem?

Figyelt kérdés

Van 500000 ft "feleslegem",melyet be szeretnék fektetni, csak nem tudom, hogy mibe. Mivel lehet nagyot kaszálni 2021ben ennyi pénzből?

Érdekel az állattartás de mivel panelban lakok, csak a falusi nagymamámnál lehetne jószág. Gondoltam még arra hogy veszek földet, csak nem tudom mit ültessek rajta..

Ötletek?

2021. márc. 15. 14:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
71%

igen 9-es barátom, de ameddig a forint mögött van egy valamilyen gazdasági erő ami mint tudjuk nem a legerősebb de legalább van, addig a btc mögött mi van? max egy-két pöcs akik ha szeretnék holnapra akár 100.000USDig repítik az árfolyamot, vagy akár 10USD-re is lehúzhatják:) nem éppen életbiztosítás. nekem ez egyenlő a rulettel. vagy bejön vagy nem.

BTW max az össz portfólióm 1%-át tartanám kriptoba, de nincs az az isten hogy mindent rá tegyek.

2021. márc. 16. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!