Kinek mi volt a legrosszabb anyagi döntése?
Kort, nemet írjatok.
Pl drágán megvett ház, olcsón eladott földterület, befuccsolt vállalkozás...
#10: Ide járnak hazudni az unatkozó netmilliomosok :D
Egyébként nekem rossz párkapcsolat.
Nehéz, szinte lehetetlen forintosítani. 10 év elvesztegetése egy rossz nő miatt, 10 év lemaradás karrierben.
Kirugtak a Tigaz-tol. Nem baj, most megvettem az egészet. 😁
Üdv:
Lőrincetek
Kérdező te tipik az az eset vagy hogy krva szerencsés és elb*sz mindent.
Gratulálok!
15
Ja, es? Nyilvan csak az tud penzt veszteni, akinek van/volt penze. En 35 ezer euroert vettem a Mercit, elso valaszolo vagyok. Biztosan netmilliomos vagyok. Amugy ja, az internet segitsegevel kerestem a penzt.
Vicces ez az oldal, hogy ide azok járnak akinek van több 100 milliója, de komolyan ilyen hülyeségeket minek kiírni?
Én szerencsejátékon buktam 1 millát
Nő, 50 éves.
Építkeztünk. Megegyeztünk, hogy a befektetett pénzem arányában részesülök majd az ingatlan tulajdonból. Nem tartotta be az ígéretét mondván, minden közös, ezért a "minden" fele jogilag úgyis az enyém. Jeleztem neki, hogy ahhoz házasoknak kéne lennünk. Ma már elvenne (18 év után), én viszont már nem akarok a felesége lenni. Megvárom, hogy a gyerekünk önállósodjon, aztán elhagyom. Kb. 3 millióval szálltam bele az építkezésbe annak idején.
Hiába, a szerelem vak, butít és nyomorba dönt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!