Szerintetek Döbrögi falusi vállalkozó letaszította S. Balázskát a témakör legnagyobb trollja pozícióból?
Figyelt kérdés
Vagy lehet hogy a két személy ugyan az?2021. márc. 12. 11:06
1/12 anonim válasza:
Sztem Döbrögi a maga módján nagyon szórakoztató troll, Balázska meg csak simán idegesítő. Sztem nem ugyanarról a két szemelyről van szó, vagy ha igen, a Döbrögi perszóna nagyon jól sikerült :) már várom a következő sopánkodást a fiatalokról, akiknek nem elég egy fél disznó bónuszként:D
2/12 anonim válasza:
Az alapitvanyi iskolast egyik sem eri utol.
3/12 anonim válasza:
Szerintem döbrögi a munkaügyi troll, nem Bazsi.
4/12 anonim válasza:
Nekik egymással kellene beszélgetniük :D
5/12 anonim válasza:
És megjelent a trónkövetelő: leendő média mogul, akinek a terhes nők fogják bedönteni a cégét.
6/12 anonim válasza:
ja, az legalább egy ötletes kamu :D
7/12 anonim válasza:
Döbrögi már írt ki magányos farkas névvel féldisznós kérdést, farkaskáról meg már 4-5 éve kiderült, hogy ő Balázska!
Még Bazsi sem lehet h***lyébb önmagánál, így a kérdésre válaszolva szerintem egyformán haszontalan troll (még a hidat sem őrzi a lusta féldisznó) mindkét karijával.
8/12 anonim válasza:
Döbrögi egy üde színfolt ezen az igencsak szürke oldalon :D
9/12 anonim válasza:
Mi újság Döbrögivel? Én ott maradtam le, hogy karácsony előtt elküldte a dolgozóit fizetés nélküli kényszer szabira. Azóta milyen új kérdést írt még ki? :D
10/12 anonim válasza:
"Kiderült", hogy mégsem küldte el őket, sőt 2 féldisznót kaptak karácsony miatt, mert az olcsóbb az egész disznónál. Ne kérdezd, hogy jött ez ki neki, én sem értettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!