Egyéni vállalkozóként állíthatok ki magamnak igazolást, ha munkaügyben utazok?
Figyelt kérdés
Dolgozni mennék, sok rövid megbízásom van szolgáltatóként, de nem tudok róla, hogy ilyen esetben mutathatok-e igazolást, ha későn érek haza. Az ország több távoli pontjára is hívtak, viszont nehézkes a kivitelezés, mert nem érnék haza biztosan 8 előtt. Magam számára is kiállíthatok ilyen igazolást?2021. márc. 8. 18:59
1/7 anonim válasza:
Elvileg nem is kell igazolás, elég a vállalkozói megléte.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Milyen dokumentum szükséges ehhez konkrétan?
2021. márc. 8. 19:59
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a mintát, ismerem, de másoknak egyénileg kiállított papírjuk van. E.v-ként én is olyat akarok kiállítani. Nagyon gyakran utazok és nem akarok minden alkalommal (sokszor lehetőségem sincs) nyomtatni, új igazolást írni, ezért az a kérdés vetődött fel bennem, hogy egyéni vállalkozóként írhatok e országos igazolást magamnak, vagy ezt minden esetben ellenőrzik?
2021. márc. 21. 21:26
6/7 A kérdező kommentje:
Mármint, hogy hol lesz az adott munkavégzés helye
2021. márc. 21. 21:26
7/7 anonim válasza:
Változó munkavégzési hely
Én ezt írtam rá, de még egyszer nem állított meg rendőr, gondolom egy ipari park közepén van annyi eszük, hogy nem hiszik, hogy kocsikázni járok oda hobbiból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!