Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Várjak még a BTC értéken...

Várjak még a BTC értéken növelésére vagy fektessem be a pénzt?

Figyelt kérdés
Van egy elég nagy összegem Bitcoinban, egész jó az árfolyam most. Ebből az összegből kb. 4-5 lakást tudnék venni a fővárosban, ami passzív jövedelmet eredményezne, így dolgoznom sem kellene már. Egyes 'jóslatok' alapján a következő években akár az egymillió dollárt is elérheti a BTC. Ti mit tennétek a helyemben?

2021. márc. 11. 15:57
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
BTC értékének növekedésére*
2021. márc. 11. 15:58
 2/25 anonim ***** válasza:
0%

Ez már egy ideje csökken, ha követed az eseményeket, és zuhanni fog.

Ha van pénzed, én a helyedben nem kockáztatnék, kivenném...

2021. márc. 11. 16:01
 3/25 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy egy ideje csökken? Éppen most van a csúcson.
2021. márc. 11. 16:03
 4/25 anonim ***** válasza:
90%
'Ti mit tennétek a helyemben?' - peldaul leallnek a kamusztorik gyartasaval.
 5/25 anonim ***** válasza:
Vedd ki a tőkéd 60-65%-át s vegyél 3 lakást.
 6/25 A kérdező kommentje:

5

Igen, én is gondolkodtam a felezésen, nem egy hülye ötlet.

2021. márc. 11. 16:04
 7/25 anonim ***** válasza:

Azért javasoltam, mert látszik, hogy vágysz a biztonságra ("így dolgoznom sem kellene már"), másfelől meg látsz arra is esélyt, hogy még komolyabb tőkéd lesz belőle ("Egyes jóslatok alapján... akár az egymillió dollát is elérheti").

Ebben az esetben nem nagyon lenne vesztes szkenárió: meglenne a biztos félretett passzív jövedelmed akkor is, ha a BTC összeomlana, ha meg tényleg felmenne 1 millió dollárra (nem túl esélyes, de tételezzük fel), akkor még mindig nagyot akasztanál a tőkéd 35-40%-ának meghússzorozásával (és még 3 lakásod is lenne).

2021. márc. 11. 16:33
 8/25 A kérdező kommentje:
Veszteni semmiféleképpen nem fogok, mivel nagyon olcsón vettem. Nem hinném, hogy visszaesne 100 dollárra az értéke a következő években. A kérdés az, hogy elég-e az a profit, amit most kapnék érte? Ahogy ismerem magam, megbánnám 4 év múlva. De valóban az arany középút a legokosabb döntés.
2021. márc. 11. 16:36
 9/25 anonim ***** válasza:
És a nav mit szól ehhez? Be fizet 30 százalékot és ennyi??
2021. márc. 11. 16:36
 10/25 A kérdező kommentje:

9

Nem, olyan országban fogom ezt elintézni, ahol nem kell adóznom. Ez is egy fontos szempont, mivel a következő hónapokban is újíthatnak a törvényeken.

2021. márc. 11. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!