Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet bankkártya...

Hogyan lehet bankkártya nélkül pénzt felvenni?

Figyelt kérdés
Nem tudom a pin kódot. Új kártyát hosszú igényelni. Ha bemegyek egy OTP Bankfiókba hogyan tudok ott pénzt felvenni a kártyám nélkül?
2010. aug. 18. 00:51
 1/6 A kérdező kommentje:
...és mennyibe kerül mondjuk 20 ezer forint felvétele? És mit kell mondani / mit kell bejelölni a sorszámosztásnál a gépen?
2010. aug. 18. 00:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Igazolnod kell magadat a személyiddel. A biztonsági őr majd beüti helyetted a kódot a soszámosztó gépbe. OTP bankfiókban emlékezetem szerint ingyenes a személyes pénzfelvét, de ebben lehet, hogy tévedek, rég eljöttem már ettől a lehető legjobban lehúzó banktól.
2010. aug. 18. 01:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Azért nem kell új bankkártyát kérned, mert elfelejtetted a PIN-kódodat...

Menj be az OTP-fiókba és igényelj új PIN-kódot (lehet, ott azonnal el tudják intézni).

Ez még mindig olcsóbb, mintha a fiókban felveszel 20ezer forintot a számládról, mert az OTP-nél iszonyat díjat terhelnek a személyes pénzfelvétre!!!

Amúgy a költség függ a bankszámlád kondiciójától, kb. ahogy nézem 600-1000 forint lesz 20000 Ft felvét esetében... 8-[[

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Én a helyedben megszüntetném az OTP számlámat és másik banknál FELEÁRON sokkal kedvezőbb bankszámlát nyitnék!!!

(Pl. Raiffeisen, K&H Bank, CIB Bank, stb.)

2010. aug. 18. 01:08
 4/6 anonim ***** válasza:

01:05-nek

NEM díjmentes a készpénzfelvét az OTP fiókban!!!... 8-[[

Nekem 2 évvel ezelőtt az egyik OTP-fiók előterében levő OTP pénzautomata benyelte a bankkártyámat, a mai napig nem tudni mi okból és pont akkor, amikor nagyon szükségem lett volna gyorsan a pénzemre!...

Kénytelen voltam bemenni a bankfiókba és hiába vertem ki a botrányt, hogy benyelte a rühes gépük a kártyámat ok nélkül, csak vonogatták a vállukat, így kénytelen voltam ott felvenni a pénzem, amire persze jó sok költséget felszámolt a szemét bagázs!!!

A kártyámat meg 1 hét múlva szíveskedtek visszaszolgáltatni!... 8-[[

2010. aug. 18. 01:14
 5/6 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy azonnal adnak új pin kódot? Most mennék először OPT-be és nem sok jót olvastam róluk. Amúgy is félek a szemüveges intellektuel náciktól :(

Amúgy szüleim baxták el, most lettem 18, azt nem tudják milyen kódot kaptak a részemre készített Junior kártyához-amit megörökölt az új kártya amit kiküldtek. Kérdeztem valami papír csak van mellé. Aszondták nincs.

2010. aug. 18. 04:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Menj be nyugodtan a bankba és tök normálisan mond el az ügyintézőnek ,hogy mit szeretnél, ( ne azt,hogy anyádék elkeverték a pint ) és megfogod látni ,hogy az ügyintéző is tök normálisan fog veled beszélni . Csak nyugodtan,az otp-ben sem esznek embert.
2010. aug. 18. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!