Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megtilthatják-e, hogy lefotózz...

Megtilthatják-e, hogy lefotózzam az árlistát?

Figyelt kérdés
Voltam párommal magán nőgyógyásznál. A recepció pultra ki volt téve az árlista, de a recepciós rám szólt, hogy nem fotózhatom le, mert visszaélések voltak vele. Valóban megtilthatják, hogy lefotózzam az árlitát?

2021. febr. 19. 14:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem azt mondom, hogy kivitelezhetetlen, csak elvileg nem szabad.
2021. febr. 19. 17:33
 12/17 anonim ***** válasza:

Rég nem igaz már, hogy a Tescoban nem szabad fotózni.

Régen tényleg nem lehetett.

2021. febr. 20. 07:14
 13/17 anonim ***** válasza:

Oké, lehet, az utóbbi 15 évben tényleg nem néztem.

Ettől függetlenül a saját irodámban jogom van megtiltani.

2021. febr. 20. 08:06
 14/17 anonim ***** válasza:

Jogod van megtiltani, és van olyan vállalkozás, aminek fontos az árverseny miatt, hogy a konkurencia ne tudja, hogy milyen árakon dolgozik.

De egy orvosi rendelőben gáz ha fontos az árverseny. Ha nagyon jó a rendelő, akkor a páciensek akkor is oda fognak menni, ha magas árakon dolgoznak. Ha car, akkor kell alacsony árakon dolgozniuk.

De mondjuk fura is, hisz az ember azért szereti megnézni az árakat, hogy ne a vizsgálat után derüljön ki h mennyibe is fog ez kerülni...

2021. febr. 20. 10:51
 15/17 anonim ***** válasza:

Megnétézni meglehet, de fotózni nem :)

Én amúgy kiraktam az árlistámat a netre. Nézegesse, aki akarja.

2021. febr. 20. 12:34
 16/17 mursi válasza:
0%
és ha doki vagy az asszisztense sincs fent a neten, akkor őket is lefényképezed?
2021. febr. 24. 21:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Ja ez aztán szellemes hozzászólás volt 👏
2021. febr. 24. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!