Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megtilthatják-e, hogy lefotózz...

Megtilthatják-e, hogy lefotózzam az árlistát?

Figyelt kérdés
Voltam párommal magán nőgyógyásznál. A recepció pultra ki volt téve az árlista, de a recepciós rám szólt, hogy nem fotózhatom le, mert visszaélések voltak vele. Valóban megtilthatják, hogy lefotózzam az árlitát?

2021. febr. 19. 14:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
weboldalukon nincs kint?
2021. febr. 19. 14:53
 2/17 A kérdező kommentje:
Most így hirtelen nem találtam meg a Femin MED Kft. oldalát, szóval nem tudom. De a kérdés nem is erre vonatkozott, hanem arra, hogy élőben megtilthatják-e, hogy lefotózzam, ami ki van téve.
2021. febr. 19. 14:55
 3/17 anonim ***** válasza:
95%
Hogy jogilag megtilthatják-e, passz... nem vagyok jogász. De ez esetben, ha lefotózni nem lehet, azt senki nem tilthatja meg, hogy megnézd, megjegyezd és utána lejegyzeteld a telefonodba, ha ennyire kellenek az árak.
2021. febr. 19. 14:59
 4/17 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem simán megtilthatja, hogy a rendelőjében képet készíts bármiről. Nálunk is tilos az irodában képet készíteni. Sőt, ha elmész egy tescoba vagy bárhová, ott is kint van a tábla, hogy tilos felvételt készíteni. Kérdés, hogy amúgy mennyire ellenőrzik ezt.
2021. febr. 19. 15:04
 5/17 anonim ***** válasza:
60%
És mit csinálsz, ha nem lenne joguk megtiltani? Bepereled őket, vagymi? :-)))
2021. febr. 19. 15:04
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy teljesen feltűnés nélkül is le lehet fotózni manapság a telóval...
2021. febr. 19. 15:05
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
Hülyeségnek tartom h nem lehet lefotózni az árlistát... Nem biztos h mennék szívesen olyan orvosi rendelőbe, aminek annyira szarul megy, hogy a konkurenciának nem szabad megtudnia, hogy milyen áron dolgoznak... nálam elveszne a bizalom..
2021. febr. 19. 15:52
 8/17 anonim ***** válasza:
73%
Tegyél a fejedre egy GO-Prot.
2021. febr. 19. 15:53
 9/17 anonim ***** válasza:
Hipermarketek árai kint vannak a neten, mégsem lehet fotózni. Nem ez lesz az ok.
2021. febr. 19. 15:55
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
No de simán lefotózod a teszkóban is, még ha jön utánad a biztiőr, akkor se látja, hogy csak telefonszámot keresel a telódon, vagy fotózol....
2021. febr. 19. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!