Fiatalok, mennyi félre tett pénzetek van?
Figyelt kérdés
Mióta spóroltok és mire? Hány evesek vagytok?
Ha van kedvetek leírhatjátok, hogy mire gyűjtötök és kerestek.
2021. febr. 13. 08:07
1/11 A kérdező kommentje:
***félretett pénzetek
2021. febr. 13. 08:09
4/11 anonim válasza:
23 vagyok, mesterhallgató jelenleg, mellette gyakornok. Jelenleg 800 ezer Ft van félrerakva. Év vége felé szeretném elérni az 1.2-1.5 milliót hogy tudjak venni egy kocsit bejárni dolgozni majd. Csak ugye jogsimat is még most idén nyáron fogom elkezdeni..
5/11 anonim válasza:
Nem tudom neked mi számít fiatalnak, nekem 30 alatt, így válaszolok.
Házasok vagyunk, így közös a vagyon. Összesen 8,5 millió, 7 millió készpénzben, 1,5 millió LTP-ben. Lakásra gyűjtünk. Kocsit vettünk tavaly, az elvitt 1,5 milliót, előtte évben esküvő elvitt nászúttal 1 milliót.
26+29 évesek vagyunk, egyikünk 7 éve dolgozik, másikunk 3 éve.
6/11 anonim válasza:
27 vagyok, kb 0 rol kezdtem az eletem, anyuka apuka tamogatasa nelkul, most mindent osszeadva kb 20 misim van
7/11 anonim válasza:
27 vagyok, kb. 5,5M forint, nagyrészt állampapírban
8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon ügyesek vagytok, gratulálok!
2021. febr. 13. 17:02
9/11 anonim válasza:
26 vagyok, bármi segítség nélkül 38 millió Ft megtakarításom van
10/11 anonim válasza:
18 vagyok, félmillió van a számlámon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!