Ki mit csinál, vagy mit tervez csinálni azzal a pénzzel amit a korlátozások miatt nem költ el?
Én a vírus előtt sem költöttem sokat nyaralásra, vagy szórakozásra. Nyáron lementem 1-2 napra a Balatonhoz, vagy a Velencei-tóhoz a barátaimmal, illetve a hegyekbe jártunk/járunk túrázni. Az a szerencsém, hogy a fizetésem relatíve nagy hányadát tudom félretenni. A "felesleget" vagy megtartom, vagy jótékonyságra, befektetésre, önfejlesztésre költöm. Manapság főképp megtartom.
Jelenleg minden befektetés nagyon túlárazott. A részvények, az ingatlanok, a nyersanyagok. Ami jól hozhatna, az a saját vállalkozás - persze csak, ha a megfelelő iparágban van az ember. Nekem még nincs vállalkozásom. A Bitcoinból már $15.000-nél kiszálltam (nem bántam meg - márciusban még csak $5.000 volt). Az állampapírtól minél távolabb tartom magam, mert nem tudom irányítani, hogy mennyit keressek belőle. Szóval a mostani stratégiám a türelem. Legközelebb akkor fogok venni, amikor minden bezuhan. Ehhez viszont sok pénzre lesz szükségem, így most még többet dolgozom, mint a vírus előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!