Az ilyen vadbu..kókkal mit lehet csinálni? Mi értelme a korlátozásnak, ha aztán nem ellenőrzik soha?!
A városban, ahol lakunk, van egy forgalmasabb utca, ahol 40-re csökkentették a sebességkorlátozást, ki is van rakva a tábla végig.
Napi szinten ott járok el reggel és délután is, folyamatos az, hogy megyek 40-nel, erre jönnek 50-60-nal a s..ggembe. Ha meg befékezek előttük, nyomják a dudát, mint a hü.lye, meg előzgetnek 70-80-nal. Ennek mi értelme van???
Nem véletlenül lett az a tábla odarakva...
A rendőröket sem értem, hogy ez mire volt jó, mikor nem is érdekli őket, hogy ott ki hogyan közlekedik, egyszer nem láttam, hogy amióta kint van a tábla, mértek volna, vagy odaálltak volna az egyik kereszteződésbe.
Ma reggel is viszem a lányomat az iskolába, erre egy kis huszonéves lány a nagy BMW-vel (amiből alig lát ki), jön utánam, aztán mikor fékeztem kettőt, még neki állt feljebb és villog, meg mutogat.
téged minősít, hogy fékezéssel bünteted..még nem találkoztál olyannal, aki esetleg feljelent? ugyanis nem tudhatod miért siet. a bíróságon már késő megtudni.
hagyd a fenébe, hadd legyen a seggedbe. azzal nem okoz kért. viszont figyeld a jobb tükröt is, mert egy villanyrolleres előzni készül...némelyik megy 55-öt is.
az utca közlekedésre való, mégha nem is mindig úgy, ahogy szeretnéd. erre még gyúrnod kell.
Attól még, hogy ő gyorsabban menne neked sem kellene hergelni, büntetőfékezni, önkéntesrendőrködni. Ha így viselkedsz nincs min csodálkozni, te sem vagy jobb náluk, sőt...
Egyébként amíg ilyen a közlekedési morál önmagában egy tábla nem ér semmit.
Összefoglalva:
Csinálj mindent szabályosan, a mögötted lévő pedig amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!