Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Akik tőzsdéznek azok hogyan...

Akik tőzsdéznek azok hogyan kezdték?

Figyelt kérdés
Szeretném én is megtanulni ezt a világot, ehhez keresek tanácsokat a kezdéshez! Tanfolyam, vagy valaki segített a kezdetekben?
2021. jan. 21. 18:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Én internetről, manapság minden fent van. Rengeteg ingyenes videó, blogok, cikkek, főleg ha még angolul is tudsz. Persze vannak tanfolyamok is, de én nem láttam értelmét egy csomó pénzt kifizetni olyanokra, ha egyedül is tudom képezni magam.

Aztán persze gyakorolni, először is virtuális pénzzel, a legtöbb brókercégnél van olyan opció.

2021. jan. 21. 19:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Én itt kezdeném ma. [link]

Annak idején amikor én kezdtem, még nyomtatott könyveket kellett venni. Én olyan vén vagyok, hogy még a nyílt kikiáltásos rendszerben kezdtem tőzsdézni.

2021. jan. 24. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!