15 milkából Vállalkozást nyitnál vagy Tőzsdéznél?
A tőzsde most elég ingatag a válság miatt, de olyan vállalkozás sincs, ami tuti.
Hmmmm, én inkább a biztos állampapírokat választanám.
jó portfóliót kell összeválogatni
aranyszabály
mikor a részvények zuhannak a nemesfémek szárnyallnak.:)
a tőzsdén MINDIG lehet pénzt keresni. csak éppen mindig mással. meg persze érteni is kell hozzá valamennyit.
a forex trade pedig mindig sok pénzt hozhat. pláne ilyen tételnél.
Vállalkozások 90%-a nem éli meg az első két évet. Szóval az felejtős. Főleg ha nincs vállalkozói tapasztalatod. Tőzsdén is hasonló a helyzet ha tapasztalat nélkül tolod be a pénzt. A hozam arányos a kockázattal, mivel 15 millió már alacsony hozam mellett is sokat hoz, ezért én valami biztonságosat választanék. mondjuk 12% hozamú vállalati kötvénynél évi 1,8 millió forint hozam már nem rossz. Ha ennél többet akarsz, akkor tőzsdére kell vinned a pénzed. Szóval mennyit akarsz ? ez itt a kérdés :D
Üdv
SZia,én a zsebpénzemet is a tözsdére vinném,de még nem tudom,szóval marad a valuták vétele-eladása ,kis haszonnal.
De..mindenképp tözsdére vinném.Mindennap nézd meg,hogy mozognak az árfolyamok,történelmi események,ünnepek is emelhetik-csökkenthetik az árakat.
Amit én nem tennék,az-az,hogy részvénybe nem igazán fektetném be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!