Van olyan játék ami a tőzsdézésről szól? vagyis ami olyan mintha tőzsdéznék csak játék és nem pénzes
Wall Street Tycoon
De ez ős régi,nem tudom hogy van-e újabb verziója.
Előző,te használtad,használod a GFT-t?Vagy csak most találtál rá?
Ha használtad már,azt megtudnád mondani hogy mennyi a minimum összeg amit be kell fizetni a számlára és hogy lehet pénzt le venni a számláról.milyen formában átutalás vagy csekket küldenek?
És mennyi jutalákot vonnak le?
Mert azt írják ha jól értettem 50 GBP a minimum a maximum pedig 50 000 GBP,de a próba account-nál kezdő egyenlegnek 1000 GBP-t írnak és fel 250 000-ig.Vagy ez csak a próbára van hogy mennyi pénzt kérek a próbára?Ha mondjuk 250 000-et választok,és utána úgy döntök,ki próbálom magam élesben,ez a "kezdő egyenleg" választás nem fog befolyásolni semmit?
És meddig tart a próba?Krolátlan ideig vagy megvan határozva mennyi ideig játszadozhatok?
Nézegettem az oldalt de nem találok részletesebb infót hogyan is működik.Tutorial videók vannak hogy "hogyan működik" de a kérdéseimre nem találok választ.
Előre is köszi :)
Ja igen ha már van live számlám akkor 50 a minimum.
Nagyon köszönöm a válaszod és a linket is,azt hiszem megnézem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!