Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mehetek a rendőrségre az...

Mehetek a rendőrségre az alábbi adás-vétel érdekességgel?

Figyelt kérdés
Először is leszögezem, hogy nem vagyok kezdő, többször is adtam el interneten dolgokat, de ilyen még nem történt. Sajnos össze kevertem 2 vevőmet, egymás cuccait kapták meg. Sajnos az egyikük nem hajlandó vissza küldeni a terméket, valamint nem is fizette még ki. Tudom, az én hanyagságom, hogy el küldtem kifizetés előtt, de megkavarodtam, azt hittem mindketten elutalták az összeget. Ilyen esetben lehet rendőrségre fordulni? Érdemes eggyáltalán, vagy milyen váddal? 44Ezer forintról van szó.

2021. jan. 19. 17:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Persze, hogy mehetsz, nem kerül semmibe. Gondolom van az átvételről bizonyítékod és azt is tudod bizonyítani, hogy mi volt a csomagban. Bár ez utóbbi nehéz lesz, ezért először megpróbálnám a vevőnek jelezni, hogy ha nem adja vissza, akkor feljelentés lesz a vége.
2021. jan. 19. 17:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez lopásnak számít, szóval mehetsz a rendőrségre.
2021. jan. 19. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!