Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szép kártyáról hogyan tudom...

Szép kártyáról hogyan tudom kiváltani a pénzt?

Figyelt kérdés
Hallottam hogy benzinkutakon, éttermekben szoktak ilyet csinálni, esetleg hol lehetne megpróbálkozni még?

2020. szept. 12. 16:10
 1/10 anonim ***** válasza:
51%

Azt a "hatalmas " összeget nem tudod elkölteni?

Egyáltalán melyik alszámla?

2020. szept. 12. 16:57
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Hogy érted, hogy kiváltani? A SZÉP kártyáról a pénz csak elkölteni tudod, nem kapsz érte kézpénzt sehol.
2020. szept. 12. 17:52
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Még jó, hogy szeretek mekibe menni így legalább nem vész kárba az a kevés pénz.
2020. szept. 12. 17:53
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Sehogy. Amit hallottál azok max városi legendák.
2020. szept. 12. 17:55
 5/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
66%
Legálisan nem tudod. Innentől kezdve szerinted meddig él az a lehetőség, amit ide bárki is leír? Gondolj bele abba, hogy ez egy nyilvános oldal, bárki olvashatja, a Google-ban rendszeresen van találat erre az oldalra. És még akkor sem hülyék dolgoznak az ellenőrző szerveknél, ha te mindenképp úgy gondolod. Privátban meg... Ha lenne sem osztanék meg ilyen infót vadidegennel.
2020. szept. 12. 20:19
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Én örülnék, ha kapnék ilyen jellegű juttatást...
2020. szept. 13. 06:51
 7/10 anonim ***** válasza:
21%

Egyszerű a történet, bemész a boltba elmondod a bajodat az eladónak, lehetőleg olyannak akit ismersz.

Megegyeztek benne, hogy te bevásárolsz neki pl. 100 000-ért, ő meg fizet neked 50 000Ft-ot.

2020. szept. 13. 17:49
 8/10 anonim ***** válasza:
61%

Mindig elképedek, hogyan lehetséges az, hogy valaki nem tudja elkölteni a SZÉP kártyáján lévő pénzt.

Eleve érdemes a vendéglátás alszámlára kérni, mert ezt fogadják el a legtöbb helyen.

Rengeteg étterem, kaja házhozszállítás, húsbolt, bringabolt, masszázs, fogorvos....

De ha csak a szállásra lehetett kérni, nem hiszem, hogy egy-két hosszú hétvége nem fér bele?

Hogy-hogy nem tudtad elkölteni???

2020. szept. 13. 20:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Utolsó, szerintem nem az a kérdező baja, hogy nem tudná elkölteni, hanem, hogy a készpénz hasznosabb lenne számára.

Pl.: Mi minden évben SZÉP kártyából megyünk wellnesezni (évi 120.000 jön mindegyik zsebre), de eltudom képzelni, hogy ha megszorulnánk, akkor inkább "eladnám" ezt egy barátomnak pl 60-80.000 készpénzért. Mert akkor az hasznosabb és fontosabb lenne, mint a szaunázás.

Szabadidő zsebbel mi már csináltuk ezt: Barátainknak vettünk vele dolgokat, ők meg odaadták készpénzbe.

Az étel keretet mindig leesszük, azzal még nem üzleteltünk :D

2020. szept. 14. 14:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, aki szereti a gyorséttermeket annak jó ez. Vagy aki szeret üdülni. (Én inkább az egy napos kirándulásokat szeretem.)

Viszont a szabadidőre érkező kevesebb pénznek is van helye. Pl. a mai drága állatkert belépők miatt is van jogosultsága.

Mondjuk, ha a fogorvosi rendelőm elfogadná odakérném a többet hiszen azzal is lehetne rendesen spórolni.

2020. szept. 14. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!