Szép kártyáról hogyan tudom kiváltani a pénzt?
Azt a "hatalmas " összeget nem tudod elkölteni?
Egyáltalán melyik alszámla?
Egyszerű a történet, bemész a boltba elmondod a bajodat az eladónak, lehetőleg olyannak akit ismersz.
Megegyeztek benne, hogy te bevásárolsz neki pl. 100 000-ért, ő meg fizet neked 50 000Ft-ot.
Mindig elképedek, hogyan lehetséges az, hogy valaki nem tudja elkölteni a SZÉP kártyáján lévő pénzt.
Eleve érdemes a vendéglátás alszámlára kérni, mert ezt fogadják el a legtöbb helyen.
Rengeteg étterem, kaja házhozszállítás, húsbolt, bringabolt, masszázs, fogorvos....
De ha csak a szállásra lehetett kérni, nem hiszem, hogy egy-két hosszú hétvége nem fér bele?
Hogy-hogy nem tudtad elkölteni???
Utolsó, szerintem nem az a kérdező baja, hogy nem tudná elkölteni, hanem, hogy a készpénz hasznosabb lenne számára.
Pl.: Mi minden évben SZÉP kártyából megyünk wellnesezni (évi 120.000 jön mindegyik zsebre), de eltudom képzelni, hogy ha megszorulnánk, akkor inkább "eladnám" ezt egy barátomnak pl 60-80.000 készpénzért. Mert akkor az hasznosabb és fontosabb lenne, mint a szaunázás.
Szabadidő zsebbel mi már csináltuk ezt: Barátainknak vettünk vele dolgokat, ők meg odaadták készpénzbe.
Az étel keretet mindig leesszük, azzal még nem üzleteltünk :D
Én azt mondom, aki szereti a gyorséttermeket annak jó ez. Vagy aki szeret üdülni. (Én inkább az egy napos kirándulásokat szeretem.)
Viszont a szabadidőre érkező kevesebb pénznek is van helye. Pl. a mai drága állatkert belépők miatt is van jogosultsága.
Mondjuk, ha a fogorvosi rendelőm elfogadná odakérném a többet hiszen azzal is lehetne rendesen spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!