Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vennétek ingatlant, autót,...

Vennétek ingatlant, autót, műszaki cikket romáktól?

Figyelt kérdés
Jöhetnek sztorik is, pozitív negatív tapasztalattal

2020. okt. 31. 16:39
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
talán
29 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Műszaki cikket szoktam tőlük venni, ilyen kirakodó árus formák, olcsón adnak kevésbé minőségi dolgot (kb kínai). Van egy mérleg, egy ventilátor és egy-két hosszabbító. Ilyenektől vásárolnék, az már nem izgat h adóznak.

Használtan tv-telefont-dvd lejátszót nem vásárolnék olyan alakoktól, mert jaj tesó neked csak 5 ezer, közbe meg lopott és ezzel megüthetem a bokám.

Autót könyen ellenőrizhető, de megfelelő papírozással stb esetén is 2 részletben vagy utalva vagy bármi. Bár az olyan roncsokat amivel sokszor járnak vagy lízingelt németből behozott bmw-t nem szívesen venném meg.

Illetve a ház is ellenőrizhető, közjegyző előtt történő adás vétellel, de az más kérdés h putrit se vennék :)

2020. okt. 31. 16:46
 2/12 anonim ***** válasza:
53%
Nem. Cigányokkal sehogyan nem üzletelek, mert az adásvételt sem tudják civilizáltan intézni.
2020. okt. 31. 17:21
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
Semmit. Vagy lopott, vagy kamu cucc, vagy az allapota miatt helybol kuka ugy, ahogy van.
2020. okt. 31. 17:21
 4/12 anonim ***** válasza:
39%
Nem vagyok ennyire hülye. Xd
2020. okt. 31. 19:08
 5/12 anonim ***** válasza:
39%

Nem mert jó eséllyel

-lopott

-hamis

-működésképtelen, tönkrement a cucc

-mindenféle betegséget össze lehet róla szedni

-bunkó, ordenáré módon üzletelnek, sokszor fenyegetnek meg elhordanak mindennek.

2020. okt. 31. 19:08
 6/12 anonim ***** válasza:
39%
Közelükbe se megyek
2020. okt. 31. 19:48
 7/12 A kérdező kommentje:

Kinéztem magamnak egy telefont használtan, és a képen kivehető, hogy roma árulja. Jóval olcsóbban, mint az átlag. Pár üzenetet váltottunk, 3 hetes a telefon de nincsenek papírjai :D

Sok pénzt kell kifizetni azért rá, hogy ne adj isten letiltsák egyszer csak :D

2020. nov. 1. 08:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Úristen, ne legyél már hülye. Android már megfizethető boltból is. Én is vettem tök erős Androidot. Most azért hogy menőzhess hogy iPhone azért ez nem éri meg.
2020. nov. 1. 12:11
 9/12 A kérdező kommentje:
aha, láttál már samsung csúcskategóriát? 300-500k
2020. nov. 1. 12:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Azt mit tud az annyiért? Azt az 50 ezer forintos telefon is tudja. Csak lehúznak a több százezer forintos telefonokkal.
2020. nov. 1. 14:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!