Vennétek ingatlant, autót, műszaki cikket romáktól?
Műszaki cikket szoktam tőlük venni, ilyen kirakodó árus formák, olcsón adnak kevésbé minőségi dolgot (kb kínai). Van egy mérleg, egy ventilátor és egy-két hosszabbító. Ilyenektől vásárolnék, az már nem izgat h adóznak.
Használtan tv-telefont-dvd lejátszót nem vásárolnék olyan alakoktól, mert jaj tesó neked csak 5 ezer, közbe meg lopott és ezzel megüthetem a bokám.
Autót könyen ellenőrizhető, de megfelelő papírozással stb esetén is 2 részletben vagy utalva vagy bármi. Bár az olyan roncsokat amivel sokszor járnak vagy lízingelt németből behozott bmw-t nem szívesen venném meg.
Illetve a ház is ellenőrizhető, közjegyző előtt történő adás vétellel, de az más kérdés h putrit se vennék :)
Nem mert jó eséllyel
-lopott
-hamis
-működésképtelen, tönkrement a cucc
-mindenféle betegséget össze lehet róla szedni
-bunkó, ordenáré módon üzletelnek, sokszor fenyegetnek meg elhordanak mindennek.
Kinéztem magamnak egy telefont használtan, és a képen kivehető, hogy roma árulja. Jóval olcsóbban, mint az átlag. Pár üzenetet váltottunk, 3 hetes a telefon de nincsenek papírjai :D
Sok pénzt kell kifizetni azért rá, hogy ne adj isten letiltsák egyszer csak :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!