EBAY - másnak is írta az Ebay, hogy kifejezetten Magyarországra felfüggesztik a szállításokat, mert túl sok csomag elveszik és sokat késik?
pontosabban fogalmam nincs, hogy ezt 3-5 kereskedő írta-e vagy az Ebay customer service, de ebyes címről is jött az emailre ilyen levél.
más is kapott ilyet?
ezen kívül tapasztalt sokkal nagyobb fennakadásokat az ebayes rendeléseknél, mint korábban?
3
azért azzal elég szerencés vagy ... nekem az arány kb olyasmi, hogy jó esetben 50% érkezik meg jó állapotban, de sztem már túloztam. a másik 50% vagy hazsnálhatatlan, nem tudja azokat a műszaki paramétereketm amiket ráírnak vagy törve érkezik vagy elveszik. ennyi. az utóbbi időben meglepően sok érkezik pl darabokra törve.
ez nekem elég ura tényleg. még ha meg is jön, és pl veled sosem történik meg h a kedves eladó átcsesz? pl mást küld, csak a felét küldi, stb? nekem most 4-5 olyan is van, aminek ráadásul ajánlott ragszáma van, és azt gondold el, most kezd kiderülni, hogy mégse adta fel (pontosabban állítólag feladta, majd visszavette ...). na jó de ez csak 3 a 600-ból, de lényeg h vannak azért trükkjeik kínai barátainknak.
na de ez más téma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!