Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudom megakadályozni a...

Hogyan tudom megakadályozni a folyamatos számlázást?

Figyelt kérdés
Hirdetésben találtam egy jó értékelésű randi oldalt ahova regisztráltam és elő fizettem, és csalás áldozata lettem. Azóta időközönként vonnak le kissebb összeget és nem tudom hogy tudnám ezt le tiltani, mert küldöldi számlára megy az összeg. Elöszőr fordult elő ilyen. Tudom nem kellett volna és rendesen meg is bántam, de mit tehetnék most hogy véget vessek a folyamatos számlázásnak? Mert azt sem tudom kideríteni hogy hova is megy pontosan az összeg. Az oldalról töröltem magam amint tudtam. Kérlek segítsetek.

2021. jan. 13. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Bemégy a számlavezető bankodhoz és segítséget kérsz.
2021. jan. 13. 11:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Már benyújtottam a problémát, de ezen kívül tudnék még tenni valamit?
2021. jan. 13. 11:37
 3/4 anonim ***** válasza:

"Regisztráltam és előfizettem..."

Nos, nem tudom, hogy ha ÖNKÉNT megadtad a bankkártya adataidat és ELŐFIZETTÉL, akkor miféle csalásról beszélsz?

TE adtad meg az adataidat és TE fizettél elő. Hol a csalás?

Nyilván a randi oldalt valami külföldi üzemeltető működteti...

Attól hogy letiltatod a bankkártyát esetleg, ettől még simán "ketyeg" a megrendelésed, amit később akár be is hajhatnak, ha már elég sok összegyűlik. AZON AZ OLDAON KELL lemondani az előfizetést, ahol megadtad az adataidat és előfizettél. Csak így tudsz megszabadulni a dologtól.

2021. jan. 13. 11:49
 4/4 A kérdező kommentje:

A probléma pont az hogy le mondtam az előfizetést és ezt követően vontak még le hetekkel később.

Azért írtam csalást mert az oldalon az szerepelt hogy 3 napos tagság 300Ft, töviről hegyire végig olvastam és Mikor ezt ki fizetem kapásból levontak 3000FT-t és további 3000Ft vonnak le, pedig lemondtam mindent és még az oldalról is töröltem magam.

2021. jan. 13. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!