A kishúgom ide szoktatta a galambokat és folyamatosan itt ülnek az ablakban, hogy lehet megakadályozni őket?
Nem akarlak elkeseríteni, de ez még rosszabb is lehet. Gyerekem is ideszoktatta őket, egyszer csak azt vettem észre, hogy a csipesztartó dobozkába fészket raktak reggelre. Na, még mindig jó buli, elnézegetjük... hát mire kikeltette a tojásokat, kirepültek a fiókák, az erkélyt kb. ötvenszer pucoltam ki az ürülékből. A fészket áttettem nagyobb dobozba, de hiába: egyszerűen kitartotta a fenekét és mellékakált. Akkor alá rengeteg újságpapír, 1,5 m2-en állt a guanó.
Következő költéskor jött ám megint. Reggelente határozottan szétszórtam, amit éjjel odahordott, gondolom keresett magának új helyet. Van bőven.
Látatlanban is imádom a kishúgodat, kérlek add át neki szeretetteljes üdvözletem! Jó-jó, szárnyas patkányok, de legalább a hugi természetszerető ember lesz, sőt, már az is!
Ja! És takarítsa ő a párkányt és az ablakot!
Köszi mindenkinek! Türelmesek leszünk akkor:)
Utolsó! Köszi átadom :D Igazából mi sem undorodunk a galambtól,engem nem is zavarna,ha arra a pár percre idejönnek amíg megeszik a kaját, de nem nagyon mennek el,az a baj és hát hangosak,főleg ha 5-6an vannak és bunyóznak.
Amúgy a tesóm simán eltakarított mindig mindent,mondta hogy hát ö szokta pucolni :D Csak egyszer feltűnt hogy az utóbbi hetekben mindig nálunk tanyáznak aztán bevallotta hogy ő volt.
Szülinapjára(Augusztus) lehet hogy anyuék néznek valami madarat,mert annyira szereti őket. Eredetileg verebeket vagy cinegéket akart etetni azt mondja első nap azok jöttek de a galambok "átvették az uralmat" :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!