Androidos telefonom van, egy feltöltős kártyával. Amikor felteszem rá a pénzt (és ha a net engedélyezve van) folyamatosan veszi le a pénzt. Hogy tudom ezt megakadályozni anélkül, hogy kikapcsolom a netet?
Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 20:29
1/5 anonim válasza:
Azért veszi le a pénzt mert a mobilnet pénzért van.Használj wifit.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem én, de nem is használom a netet. Tehát net használata nélkül(de a hálózat engedélyezve van) is veszi le a pénzt. Ha engedélyezem a hálózatot, csak akkor tudom használni a 0.facebook.com oldalt ami ugyebár ingyenes, mégis veszi le a pénzt egyfolytában.
2012. okt. 17. 20:37
3/5 anonim válasza:
"Értem én, de nem is használom a netet. "
Te nem, de a mobilod igen.
Frissítget a háttérben.
4/5 A kérdező kommentje:
És nem lehet valahogy beállítani, hogy ne frissítsen semmit sem(ez alapból idegesítő mivel 2.1-es androidom van és semmit sem lehet átküldeni sd kártyára és a memóriám amit fel tudok használni 25-30mb körül van most már és ebből meg 15 kell, hogy ne legyen nagyon lassú a teló), de a netet akármikor tudjam használni?
2012. okt. 17. 20:58
5/5 anonim válasza:
Egyszerű a megoldás: amikor netezni akarsz, engedélyezed az adatforgalmat, egyéb esetben kikapcsolva hagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!