Western unionnal küldtem pénzt külföldre de akinek küldtem, átvert! Letiltott whats uppon és sehogy sem tudom elérni! Tudom a teljes valódi nevét mert csak személyi igazolvánnyal tudja felvenni a pénzt! Mit tudok tenni?
Maradjunk annyiban, hogy a sajat kapzsisagod es hiszekenyseged aldozata lettel. Biztos vagyok benne hogy lett volna alkatresz normalis helyrol is, csak hat annak ara van, te meg olcsojanoskodni akartal, 'okosba' megoldani.
Indonez faszit hiaba jelented fel, ugyesen megoldottad hogy sehogy se lehessen utanamenni (messze van, a neve akar kamu is lehet es osszejatszik a helyi WU ugynokkel. Gondolom az ebay-en talaltad ot is, csak hat nem kellett volna privatban folytatni az uzletelest (ami amugy is szabalyellenes). Igy jartal, sosem fogod se az alkatreszt, se a penzedet viszontlatni.
A legtöbben nagyon okosak és szeretnek másokat jól kioktatni. Ők aztán tudják! Jó érzés a másikat lehülyézni. Ezzel biztosan nő a saját egójuk.
Western Unionon nem szabad pénzt előre küldeni. A csalók kihasználják, hogy sokan nem ismerik a WU működését ami kiskapukat nyit a csalóknak. Korábban sok használtautó vásárlót vertek át ezzel. Az igazolvány lehet hamis vagy lopott és a világ bármely pontján felvehető a pénz. Nem biztos (sőt valószínű, hogy nem) indonéz az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!