A navtol kaptam egy levelet miszerint 6honapra visszamenőleg Ki kell fizetnem a tb-met több mint 42e ft , kérdezem én miért ennyi időről és miért is kaptam ezt a levelet?
"mondjuk az mellékes hogy EÜ ellátás sincs, még a műtéteket se végzik el, de semmi gond,"
Ez mondjuk hülyeség, anyukámat Karácsony előtt 3 nappal műtötték meg.
Kedves 3-as hozzászóló!
Kérlek, sürgősen keresd fel háziorvosodat, gyógyszerészedet. A fóbiák ma már gyógyíthatók!
Jó tanácsként még ajánlom, hogy kevésbé ütős szert szedj, mérsékeld az alkohol fogyasztást és esetleg vedd észre magad körül a tényeket IS. (Politikai fejtágítók ezt nem tudják pótolni neked!)
Igaz:
"Kik jogosultak kizárólag egészségügyi szolgáltatásra?
a kiskorú, magyar állampolgársággal, menekült vagy oltalmazott jogállással és Magyarország területén lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezik, továbbá az a nem magyar állampolgárságú kiskorú, aki Magyarország területén lakóhellyel rendelkezik,"
és mielőtt belekötnének a kiskorúságba:
"2:10. § [A kiskorúság]
(1) Kiskorú az, aki a tizennyolcadik életévét nem töltötte be. A kiskorú a házasságkötéssel nagykorúvá válik."
2013. évi V. törvény
a Polgári Törvénykönyvről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!