Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az lenne a kérdés hogy fogyaté...

Boci3104 kérdése:

Az lenne a kérdés hogy fogyatékossági támogatást igényeltem 2018.11.15. én de a balesetem 2007 ben volt visszamenőleg jár pénz vagy csak a leadástólszámolva?

Figyelt kérdés
2018. nov. 15. 11:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem írtál el semmit?

Ma adtad be? Akkor miért nem kérdezted meg ott?

És biztos, hogy 2007-et akartál írni - nem 2017-et?

11 évre visszamenőleg nem jár semmiképpen (nem is értem, miért nem adtad be korábban) - úgy tudom, max 6 hónapra viszamenőleg.

2018. nov. 15. 11:43
 2/4 A kérdező kommentje:

2007 bent történt a baleset és 2018 ba adtam le a papirt

sajnos bent a hölgy nem volt valami barátságos

akk 6 hónap elméletileg?

2018. nov. 16. 17:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem úgy tűnik, rosszul emlékeztem: csak az igénylés hónapjának első napjától napjától számít.

Pl. ha nov 10-én adtad be, akkor nov 1.-től.

De nem is minden esetben jár.

Itt tudsz utána olvasni, erre a linkre kattintva:

Ha a bizottság megállapítása szerint az igénylő súlyosan fogyatékos, akkor a fogyatékossági támogatás az igénylés hónapjának első napjától kerül folyósításra, illetve legkorábban abban a hónapban, amikor az igénylő betölti a 18. életévét.

2018. nov. 16. 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Jajj, kedvenc szokásom szerint megint lemaradt a link, bocs:

[link]

2018. nov. 16. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!