Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Meddig fog még emelkedni a...

Meddig fog még emelkedni a bitcoin?

Figyelt kérdés
Tudom ezt így nem lehet megmondani, max tippelni. De mit gondoltok arról,amilyen ütemben emelkedik. Már 32 ezer dollárnál jár, és esze ágában sincs megállni, vagy csökkenni. Milyen világesemény tudná kizökkenteni abból , hogy még mindig emelkedjen? Vagy mivel kapcsolható össze, hogy ilyen ütemben emelkedik?

2021. jan. 2. 23:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Igen.

(ugye tudod, hogy erre senki nem tudja a választ?)

2021. jan. 2. 23:53
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet megmondani, de jó a kérdés.
2021. jan. 3. 00:06
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
1 éve elég sokat vettem belőle, most becserélem egy új sportautóra :)
2021. jan. 3. 00:13
 4/13 anonim válasza:
Én is fektettem be egy kissebb összeget, de adtam is el most a fenébe, nem kockáztatnék meg egy esést, bedőlést, így azt mondom, nem sokáig fog emelkedni, de franc se tudja, én csak biztonsági játékot játszom.
2021. jan. 3. 00:51
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem 40 ezerig. De ez csak egy tipp ugye. De gondolom a kerdezo se azvarta valasznak hogy valaki holtbiztost mpndjon s azt se hogy senli se tudja. Hanem hogy ha valakinek van tippje az irja le.
2021. jan. 3. 20:47
 6/13 anonim ***** válasza:
Sztem 150-200k lesz ev vegere aztan bezuhan 40k kornyekere
2021. jan. 4. 08:21
 7/13 anonim ***** válasza:

En meg bizom egy 5000 dollarig menő korrekcioban de az kb 2 ev mire meglesz.

Es most a bitcoin cash nem mozgolódik, ami a 3300 dollarig levitte 2 éve.

De elvileg - statisztikailag - lesz egy ujabb nagy esesnek is oka, kerdes meddig esik le.

2021. jan. 4. 08:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Azt mondják, hogy 100 ezer dollárig is felfog menni. Rengeteg új befektető jelenik meg. Szóval megéri még venni. Amúgy is 2040-2050-re ér véget a blokklánc - az még messze van.
2021. jan. 4. 23:06
 9/13 anonim ***** válasza:

"En meg bizom egy 5000 dollarig menő korrekcioban de az kb 2 ev mire meglesz."

Huu. Az 5000 dollárt már réges-régen lehagyta. :)

2021. jan. 4. 23:07
 10/13 anonim ***** válasza:
Addig nem áll meg, amíg egyre több ember veszi a rövidtávú haszon reményében, vagy amíg ki nem száll néhány olyan befektető, akik milliárd dolláros tételben vettek. 2017-ben részben az utóbbi eset miatt fordult vissza az árfolyam. Ezeket a dollármilliárdos befektetőket kellene megkérdezni, hogy mikor terveznek kiszállni. Gondolom akkor, amikor már úgy érzik, hogy jelentősen nem növekedik tovább az árfolyam. Előjel lehet, hogy a többi coin árfolyama is megindult felfelé, főleg az Ethereum árfolyama nagyon hirtelen lőtt ki, valakik ma brutális összegekért vettek BTC-ért Ethereumot, ez további ETH árfolyamnövekedést okozhat a következő napokban.
2021. jan. 6. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!