Bitcoinról mi a véleményetek? tényleg megéri elkezdeni 90 ezerrel és akár évi 2400%-ot is keresek vele?
Ránézésre az oldal is átverés, amit linkeltél. Index-nek adja ki magát, de közben közel sem az.
Az oldal alján a Facebook hozzászólások is kamuk.
Ennek alapján egyértelmű, hogy ez bukó.
Maga a bitcoin nem, de ez az oldal, amit linkeltél...
Most, hogy egy csomó ember ide menekítette a pénzét, az államok is elkezdték adóztatni:
Jó dolog a Bitcoin. Idén én is majdnem megtripláztam a pénzemnek azt a részét, amit ebbe "fektettem". Azért írom idézőjelben a befektetés szót, mert a Bitcoin nem befektetés. Ez inkább csak spekuláció. Olyan, mint a rulett asztal. Szerintem a pénzednek csak egy kis részét érdemes ide fektetni, hiszen számítani lehet rá, hogy az árfolyam nyereséget a jövőben minden államban megadóztatják majd (a gazdaság visszaesése miatt az államnak nincs pénze, a Bitcoin pedig az állam szemszögéből nézve nem termel értéket).
Keress olyan befektetéseket, ami után kevés adót kell fizetni és havi szinten termel pénzt! Azok a legjobbak.
Eléggé szerencse játék, kamu az oldal amit linkeltél.
Illetve 2-3 éve kellett volna, most már nem annyira nyereséges.
Ezt hívják csodavárásnak.
Ha léteznének ilyen biztosan sok hasznot hajtó befektetések, megállna a piac fejlődése, mert mindenki ide tenné be a pénzét a sokkal kiszámíthatatlanabb tőzsde és egyéb lehetőségek helyett.
@ 14:02
"Ingyen Bitcoint kereshetsz:"
Te ezt komolyan beszopod? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!