Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol érdemes kriptovalutát...

Hol érdemes kriptovalutát tárolni?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem el érdeklődni a téma iránt, úgy tudom, hogy vannak bizonyos oldalak, ahol lehet velük kereskedni, pl a magyar coincash, elvileg revoluton is lehet venni, eladni, de ezeknél nem lehet tárolni.

Coinbase-en tárolni is lehet ha jól tudom, viszont ez nem tudom mennyire biztonságos, bár tény, hogy ez lenne a legegyszerűbb.

Ezen kívül vannak szoftver meg hardver walletek is, inkább ezek a biztosabb tárolóezközök?

2021. jan. 2. 15:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Hidegen erdemes tarolni egy olyan papirfecnire letrehozott walletcimen ami sohase latott internetet csak mikor a generatort letoltotted. De a cim letrehozasakor mar nem.
2021. jan. 3. 20:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Vannak oldalak ahol indexet arulnak csak, nem valos butcoint pld ilyen a revolute

Vannak tozsdek ahol igazi btc-t tufsz venni.

Hardwer ealleten erdemes tarolni, ledger vagy trezor.

2021. jan. 4. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!