Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tippmix kérdés! Bent hagyjam...

Tippmix kérdés! Bent hagyjam vagy kivegyem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ti mit tennétek a helyemben? Leírom a helyzetet: tavalyelőtt elkezdtem TippmixPro-zni, gondoltam kis oddsú meccsekkel hosszabb távon nyerek némi aprót, csak sajnos elfelejtettem az egyenletből a bundát, és végül oda jutottam hogy 25 ezret fizettem be összesen, és most kevesebb mint 2000 Ft-om maradt. Eldöntöttem hogy soha többet nem fizetek be és nem foglalkozom ilyennel, mert el van csalva az egész, nem lehet vele nyerni csak veszíteni. Megbántam, de tanulópénznek jó volt. Annyi, hogy benn maradt mint mondtam egy kisebb összeg (pontosan nem tudom mennyi, de 1700 és 2000 Ft közt). Ezzel mit csináljam? Maradjon benn és ezzel próbálkozzak még addig amíg vagy el nem fogy, vagy nem nyerek vele valamennyit vissza, vagy inkább menjek biztosra és kérjem ki, hogy legalább ennyi megmaradjon belőle? Ti melyiket tennétek? Köszi előre is!

2021. jan. 1. 17:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Tolj bele meg 25 ezret, azzal tuti visszanyered az eddig elbukott lovet!

(amugy ha tenyleg abba akarnad hagyni, fel sem merulne a kerdes, kivenned a maradek penzedet es annyi)

2021. jan. 1. 18:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én feltenném valamire és ha bejön utána kiutalni, gondolom 2 ezer neked se ér kb semmit.

Persze ha nyersz ne hagyd bent, mert utána még úgyse fogod abbahagyni.

2021. jan. 1. 20:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Kivenni,mert soha nem hagyod abba !!!!
2021. jan. 2. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!