Mi a véleményetek a Tippmixmagic nevű Facebookos tippadó oldalról? Látom mindig nagyot kaszálnak, de nem tudom hogy megérné e befizetni (80k az örökös tagság)
Figyelt kérdés
2020. dec. 20. 19:03
2/11 A kérdező kommentje:
Megjártad vele?
2020. dec. 20. 19:04
3/11 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy az ilyen oldalak mindig csak a nyerő szelvényekkel villognak?
6/11 anonim válasza:
#2 Nem fürödtem be vele, de ismerek egy embert, aki hasonló facebook oldalt üzemeltetett. Addig tartott a nagy biznisz, amíg valaki fel nem nyomta csalás gyanánt a NAVnál.
Ezek az oldalak addig üzemelnek, amíg valaki rá nem jön a turpisságra. Amolyan túl szép, hogy igaz legyen dolog.
Akik igazából nyernek vele, azok a sportklubbok és bennfentes ismerőseik, akik már előre tudják a meccsek forgatókönyvét és belefektették a sok pénzt a megbeszélt eredménybe. De egy mezei fogadóoldal nem fog efféle trükköt bevetni.
7/11 Koplárovics Béci válasza:
Ja. Az oldal tulajdonosa adómentesen kaszál, a sok befizető balfékből.
8/11 anonim válasza:
Ha az oldal kezelője annyira tudja mindig a tutit, akkor miért van ráfanyalodva a te és más ember "előfizetésére"?
Nyilván azért mert anélkül nem lenne nyereséges, persze lehet így sem😀
9/11 anonim válasza:
Nézd meg a Yutun az 1 bolond 100-at csinál c. magyar filmet. Bombasztikus.
10/11 anonim válasza:
Kamu a srác, persze mindig csak a véletlen nyerő tippjeivel kampányol maga mellett. Én előfizettem, de már bánom. Kb. három olyan tipp jött, amit én is megmondtam volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!