Hogyan tudnék tippmix segítségével pénzt szerezni (sürgősen)? 🤸♀️
Eléggé húzós anyagi helyzetbe kerültem, és adósság-törlesztés miatt semmi extra kiadásra nem tudok félretenni karácsonyig. 😥🤸♀️ Nálunk nagy a rokonság, és hozzászoktak a sok, illetve drága ajándékokhoz (válságtól függetlenül is 😬).
A családban nálunk valamiért nagyon elment materiális örömök & vágyak irányába az életvitel.. 😶😔
Sajnos spórolást leszámítva nem tudom már decemberig növelni a bevételem, és a törlesztés utáni hányad igen kicsi lesz.
Arra gondoltam, tippmix segítségével lehetne egy kicsit feltöltekezni.
De nem értek hozzá annyira, csak párszor nyertem.
Vannak jó ajánlataitok mixin?
Dede,ez a lehetőség nyilván matematikailag megerősíti, hogy csakis az üzemeltető járhat a legjobban.
A sorsjegyeknél sem a magas valószínűségi érték adja a 2/3 találatokat.., hanem az érzelmi manipulációra irányuló szelvények (elhitetik, hogy milyen nagy volt az esélyed..)
Viszont most nem feltétlen hatalmas tétekről van szó (bár viszonyítás kérdése, mekkora a kicsi).
Tippmixen kisebb tételekkel jó esetben össze lehet hozni valamicske pluszt (benne van a bukás lehetősége is persze).
De tényleg ötleteket várok pls! 😬🙏
Nem megjegyzéseket, hogy "Hülye vagy!", + "Hogy a fenébe hoztál össze adósságot?!" stb..
Az nem segít.. 🙃
Mármint ez még az elsőnek szólt.
2-es,náluk semmi nem indok a spórolasra. :)(:
Teljesen hozzászoktak a hatalmas mennyiségű ajándékokhoz, sajnos már csak ebben látják az ünnep értelmét (kényszeres megfelelés a külvilág fogyasztói társadalmi szemléletének).
Nem szeretnék kínos helyzetbe kerülni emiatt (hogy nem tudom viszonozni az ő ráfordításaikat). 🙃
Tudom, vannak ennél jóval nagyobb problémák is..
Napi troll, aki lehetne egy kicsit kreatívabb, mint az elődei. Egynek nem rossz, de gyakorolj még!
Viszont hogy egy kicsit én is belemenjek a játékba: Abszolút jól gondolod! Sőt, ha szerinted "Tippmixen kisebb tételekkel jó esetben össze lehet hozni valamicske pluszt", akkor miért nem nagyobb tétekkel csinálnád? Akkor még több plusz összejöhetne! Hajrá! Csináld!
7-es, ha trollkodnék, kreatívabb lennék. 🤩
Nagyobb tétekkel arányosan (& aranyosan 🙃) nagyobbat is lehet bukni.
Kicsiben még beleférne az esetleges kisebb mínusz.., megérné rizikózni a minimál plusz reményében. 🤷♀️
8-as, jó ötlet az eladás, viszont amit lehetett, már a kölcsön előtt elpasszoltam.
Nem vagyok szerencsejáték-függő. Ez csak ilyen néhány alkalmas reményjátszma..
De tényleg nem cinikus ötleteket várnék! 🙄😥
Azok helyett még a cuki, kiscicás videók is többet segítenének! 🙄🐱😻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!