Hogyan tudnék tippmix segítségével pénzt szerezni (sürgősen)? 🤸♀️
Eléggé húzós anyagi helyzetbe kerültem, és adósság-törlesztés miatt semmi extra kiadásra nem tudok félretenni karácsonyig. 😥🤸♀️ Nálunk nagy a rokonság, és hozzászoktak a sok, illetve drága ajándékokhoz (válságtól függetlenül is 😬).
A családban nálunk valamiért nagyon elment materiális örömök & vágyak irányába az életvitel.. 😶😔
Sajnos spórolást leszámítva nem tudom már decemberig növelni a bevételem, és a törlesztés utáni hányad igen kicsi lesz.
Arra gondoltam, tippmix segítségével lehetne egy kicsit feltöltekezni.
De nem értek hozzá annyira, csak párszor nyertem.
Vannak jó ajánlataitok mixin?
Euróban? :)
Mert akkor áll az alku. 😃
Hany eves vagy hogy minden mondat vegere oda raksz egy smileyt?
Amugy meg ha nalatok nem szokas sporolni mondd meg a csaladnak hogy ez van. A semmibol nem tudsz es nem is kell ajandekot venned... Foleg nem dragat. Mondd meg nekik mi a helyzet. Decemberig semmibol nem lesz sok penzed, max ha elmész plusz munkat vallalni. De tipmix meg a tobbi szemet csak megtobb adossagot von maga utan
Nem számít ki mennyi idős (tudom, hogy közhely)..
Nyugdíjasként is használhatnék smiley-t. 😀😀😀😀😀
Csak akkor szomorúbbakat használnék..
Szeretem az emoji-kat, szentimentális egyén vagyok, és próbálom az írásaimba is becsempészni az emóciók sokaságát.
De tágabb becslést írva:
20 & 30 közötti vagyok. :)
A plusz munkákból, amit lehetett, kiaknáztam. Még ebben a 2 napban sem adom fel, de tényleg kb. akkora esély van rá, hogy ilyen rövid időn belül markánsabb összeghez jussak, mint annak, hogy megnyerem az 5-ös lottót anélkül, hogy lenne szelvényem. 🙃
Ha decemberben vállalok plusz melót,az már csak januárra térül meg. 🙄
Vallalj olyan munkat amit helyben kifizetnek. Ha van ra lehetoseged. Egy ismerosom napi szinten kapta a fizetését mert munkanelkuli volt es arra a par hetre ez is megfelelt neki.
De mondjuk nem értem miert most gondolkodsz rola. Az adossag gondolom nem 2 nap alatt lett. Előző honapban meg nem tudtad hogy mire lesz keret? (nem bantasbol írom)
@11:22
Ha ilyen kérdést tesz fel, gondolod van 100e Ft-ja.
14-es, köszi a tippet! :)
Napi alkalmi plusz munkákkal még nem találkoztam.
De igen, ki lehetett kalkulálni, hogy milyen tartalékaim lesznek decemberre, viszont a héten lett volna plusz munkám, és sztornó lett belőle. 🙄
15-ös, az 50-50% nem a legjobb arány, de szerencsejátékoknál így megy. Viszont 1x egy báli rendezvényen black jack-et játszottunk (akkor játszottam először-azóta sem 😃), & nagyon sokszor volt szerencsém. + dupláztam sokat. Az elején szerencse alapon gyűjtöttem sok zsetont, és úgy voltam vele, hogy felteszem mindet..(eddig se volt, legfeljebb ezután sem lesz alapon), & bejött, sikerült megduplázni.
16, Inkább arról van szó, hogy sokan vannak a családban, nagy igényekkel. 😃
Szóval ha egy fő több tízezres értékkategóriájú ajándékokra vágyakozik, akkor pl. 10 fő esetében igencsak magas ráfordítás. :) Nem szeretnék 100e-t eljátszani, mert azért annyi sokat számítana.
Igen,csak magas téttel húzós. 😬 De összejöhet. :D
Sokszor szerencsésnek érzem magam, és rengeteg valószínűtlennek tűnő helyzetből segített már ki a "szerencse" (vagy a nagy számok tv-e). :)
Amikor tippmixeltem (néhányszor mindössze), focival próbálkoztam, kis téttel, közepes szorzóval, 1-2 meccs. & bejött. Majd a nyereménnyel játszottam tovább addig, amíg egy kedvező összeget összegyűjtöttem. Persze lutri volt az egész.
Olyan fogadási módot, amivel gyorsan és biztonságosan lehetne nagy pénzre szert tenni én nem (sem) tudok. Az ami nekem bejött, az ebben a pillanatban biztosan nem tud segíteni neked, de ha valahogy ezt megoldod, esetleg későbbiekre van egy megoldási javaslatom.
Olyan módszer, amivel már a fogadás pillanatában tudhatod, hogy nyerni fogsz és azt is, hogy mennyit. A szépséghibája, hogy egy-egy fogadáson általában csak pár száz Ft-ot lehet nyerni, tehát sok fogadást kell kötni, ami értelemszerűen sok időráfordítással jár. Cserébe teljesen biztonságos. Nem szereti és főleg nem érti mindenki, de egy lehetőség.
Ha érdekel, írj privátban, elküldöm, hol olvashatsz róla részletesen. Itt nem írhatok linket, kitilthatnának érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!