Másnak is rosszalkodik a DIGI csoportos beszedés?
Felszólítást kaptam hogy nem fizetem a díjat, holott csoportos beszedés van beállítva, és nem vonják 3 hónapja a pénzt.
Erre fel, netbankon elutaltam a legkorábbi elmaradást,, nehogy gond legyen, erre fél órára rá, ők is levonták ugyanazt, plusz az előző havit is.
Én is jártam már így velük kb. 1 éve. Amikor észrevettem, hogy nem vonják csoportossal, írtam nekik. Az a válasz jött, hogy utaljam át, hogy rendezve legyen mielőtt megszüntetik nálam a szolgáltatást, biztos nem volt elég pénz a számlámon, hogy leemeljék (ez kizárt). Átutaltam, majd két héttel később csoportossal is levonták ugyanazokat a havi díjakat.
Megint írtam nekik hivatkozva az előző levelezésünkre. Ebben már nem kérdeztem, csak kijelentettem, hogy kérem a jóváírását az ő hibájukból bekövetkezett dupla befizetéseknek. Végül 4 hónapig 0-ás számla jött, így szép lassan helyreállt a rend. Azóta nem volt ilyen gond.
1-es vagyok. Most kíváncsiságból megnéztem, nekem is 10. hóban szedték be utoljára a díját megint. :D
Én ezt elengedem, biztos nem játszom el ugyanazt újra, mint tavaly. Majd vonják, ha kell nekik.
akkor oké, nekem is 10hó az utolsó :D
most az befizettem, majd levonták azt ők is, meg a 11.hót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!