Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Wishnek hol lehet írni meg...

Wishnek hol lehet írni meg nem kapott termék ügyében? Nincsen feltöntetve sehol.

Figyelt kérdés

Folyton halasztották, majd most, 2 hónap után visszament a folyamat a rendelést "felvettük állapotba". Írok az ügyfélszolgálatnak, ahol egy robot válaszol, majd mielőtt bármit tudnék írni, lezárja a "beszélgetést" azzal, hogy várjak 5 munkanapot... a baj az, hogy már az is rég letelt.

Erre írják, hogy vegyem fel velük a kapcsolatot... de hol, ha nem ott??? :D

Elég drága terméket rendeltem, nem szeretném, ha be kéne tudnom tanulópénznek... A bolt amúgy jó értékeléseket kapott, ezért sem értem.

2020. dec. 30. 01:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem vissza adták, bár nekem kevés pénzről van szó. Először nekem is azt írta a robot mint neked. Aztán már valami mást plusz volt ott olyan hogy még több segítség kérek és ott lehetett vissza kérni a pénzt. Egyébként meg fog jönni csak soká, de legalább így van egy ingyen mp3 om lejátszó. Szóval 5 munka napot várj aztán vissza adja.
2020. dec. 30. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!