PayPalon visszatartott pénz nem oldódott fel, miért?
Figyelt kérdés
November 27.-én kaptam egy bizonyos összeget a PayPal azt írta 21 nap múlva feloldódik az ma telt le és nem történt semmi. Vajon mi lehet a hatterben?2020. dec. 17. 20:52
1/5 anonim válasza:
Lehet egyszerűbb, ha írsz nekik.
2/5 anonim válasza:
Nem tudsz szamolni? 27.e pentek volt, a 21 nap vagyis a 3het szinten penteken telik le, vagyis holnap.
3/5 A kérdező kommentje:
Az utalastol számolt 21 nap
2020. dec. 17. 22:21
4/5 anonim válasza:
Marmint valaki kuldte neked a penzt? Az megvan hogy az azonnali tranzakcio? Tehat ha te 27en kaptad akkor o 27en kuldte. Vagyis neked ma jarna le a 21 nap es nem tegnap.
Ha ma se oldodik fel, akkor fel kell oket hivni vagy írni kell nekik.
5/5 anonim válasza:
Szia! Láttam már pár éves a kerdésed, hogy a paypal visszatartotta a pénzed. Nekem is ez a problémám. Hogy oldódott meg végül?
Köszönöm, ha válaszolsz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!