Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rokon a saját, mi általunk 20...

Rokon a saját, mi általunk 20 éve megörökölt földünket használja. Nincs haszonélvezete, semmije. Lehet valamit kérni, hogy fizessen érte visszamenőleg?

Figyelt kérdés

Most megyek ügyvédhez

Lehet perelni, érdemes?

Küldessünk ki neki levelet hogy pénzt várok, mert 20 éve használja a földemet jogtalanul?

Egymás mellett vannak a földjeink, úgy használja

2020. dec. 15. 14:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Összevissza beszél, kamu az egész sztori, mindig csak az igazságnak a rá nézve kedvező részét közli velünk.
2020. dec. 15. 20:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Én úgy örülnék egy ilyen ügyvédi levélnek! Végre lenne hivatalos papírom arról, hogy a tulajdonos elismeri, hogy a közelébe sem nézett a földjének, ellenben én műveltem. Máris indítanám az elbirtoklási pert. :-)
2020. dec. 15. 20:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Engedd el ezt a dolgot...

Ha az ügyvédnél is ilyen zavarosan akarsz beszélni, el se vállalja az ügyedet.

arról nem beszélve, nincs az a bíróság, ami megítélné 20 évre visszamenőleg a bérleti díjat.

Az ismerősödnek meg monddd meg, aki "beoltott", hogy egy kicsit jobban olvasgassa a jogszabályokat.

Lehet, valami barát/barátnő és most pénzt akar leakasztani rólad, azért "oltott be".

2020. dec. 15. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!